Delia Matache este însărcinată pentru prima dată! Anunțul a fost făcut chiar de vedetă

Delia Matache este însărcinată pentru prima dată! Anunțul a fost făcut chiar de vedetă
| Foto: cancan.ro

Delia și-a suprins colegii de la iUmor când a făcut anunțul despre sarcina ei.  

Însă, oricât de mult și-a dori fanii artistei să creadă într-o asemenea idee, Delia este pusă pe glume, mai ales atunci când se află la filmările show-ului de divertisment, iar de data aceasta a vrut să îi „șocheze” pe cei care fac parte din emisiune.

”Sunt însărcinată!”, îi anunța Delia pe colegii săi de la iUmor. Mihai Bendeac a întrebat-o imediat: ”Ești însărcinată?”. Delia a continuat: ”Am un bebe”, moment în care își pune mâinile în jurul burții, cu zâmbetul pe buze. Mihai Bendeac continuă discuția: ”Adică Matache nu o să mai fie Matache”, iar Şerban Copoţ l-a ”completat” pe actor: ”(Ma)Matache”.

La  câteva ore după ce a apărut la TV declarația Deliei, interepreta a postat pe Instastory un video în care cântă cu patos la o petrecere. Să fie, și de această dată, o glumă ”marca” Delia? Sau poate că există un sâmbure de adevăr în această poveste. Nimei nu știe încă…

Ajunsă la 39 de ani, Delia nu are niciun copil, iar societatea a pus de foarte multe ori presiune asupra ei, din cauza acestui aspect. Despre motivul pentru care artista nu a devenit până acum mamă a vorbit chiar mama ei.

„În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil”, a mărturisit Gina Matache, în februarie 2017, la emisiunea „Răi da’ Buni”, de la Antena Stars, potrivit cancan.ro.

Comenteaza