Schimbare radicală făcută de Delia, în viața ei personală: „Nu mai am chef de nimic serios” Divorțează vedeta?

Schimbare radicală făcută de Delia, în viața ei personală: „Nu mai am chef de nimic serios”  Divorțează vedeta?

Delia Matache a vorbit deschis despre dorul de copilărie și greutățile unei vieți de adult. Vedeta spune că e gata să revină la viața de „copil” și să nu mai ia nimic în serios.

Delia a fost dintotdeauna o fire controversată, care a spus lucrurilor pe nume, chiar dacă acest lucru a însemnat să fie pusă într-o lumină nefavorabilă în fața fanilor ei.

Unul dintre subiectele din cauza cărora a primit mai multe critici a fost lipsa de maturitate de carea dat dovadă în mai multe aspecte ale vieții sale, așa că iată că nici acum artista nu a scapăt de latura sa jovială, pe care uneori și-o manifestă în exces. 

În urmă cu doar câteva ore, Delia a menționat că nu își mai dorește nimic serios, nici măcar să ia parte la discuții serioase, pentru că este de părere că a epuizat tot ce se putea epuiza în materie de „lucruri de oameni mari”.

„Sunt doar eu care nu mai am chef de lucruri serioase? Eu nu mai am chef de nimic serios, eu am chef doar de bășcălie, de bășcălie proastă. Mă refer la conținut. Nu am chef nici măcar de discuții serioase. Cum simt miros de discuție serioasă, fug, fug și am fugit. Toată viața mea este o memă și așa vreau să fie acum, că așa vreau eu.

E faza aia când ai senzația că totul s-a făcut, tot ce vezi ai mai văzut și te-ai săturat și nu vrei decât deja mega facil și digerabil, cel mai parizer prășit în ulei de floarea soarelui. Vorbesc în metafore, deci nu m-am refit la mâncare neapărat, ați înțeles ce zic. Mă, Delia, nu a înțeles nimeni ce zici, nu a înțeles nimeni ce vrei, nu înțelege nimeni de ce filmezi prin perdeaua aia. 

Nu înțelege nimeni ce vrei, vorbești random, nu ai niciun sens, vorbești ca să te afli în treabă. n care treabă să mă aflu? Nu contează”, a mărturisit Delia în mediul online, purtând, de fapt, un dialog cu propria persoană, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza