TARIF EXCLUSIV! Ce bărbat a plătit-o pe Daniela Crudu cu 80.000 de euro pentru o noapte de amor

TARIF EXCLUSIV! Ce bărbat a plătit-o pe Daniela Crudu cu 80.000 de euro pentru o noapte de amor
| Foto: ziareonline.ro

Daniela Crudu a ajuns în atenția publicului după ce a întreținut relații intime pentru bani. Ea a apărut și într-un dosar de prostituție și proxenetism.

Daniela Crudu, la plăcerea lui Ioan Neculaie. Bruneta ar fi fost plătită cu 80.000 de euro pentru o noapte de amor
Între 2011 și 2015, Cruduța părea că a făcut cărare spre domeniul afaceristului Neculaie, atunci în vârstă de 58 de ani și cu o avere estimată la acea vreme la aproximativ 80 de milioane de euro. Ea fusese filmată de fotoreporteri chiar și în aprilie 2011 în drum spre Brașov. Fosta asistentă TV a fost surprinsă oprind la o benzinărie unde își alimenta mașina. Mirarea a fost atunci când a ieșit din automobil, fiind îmbrăcată ca pentru showurile pentru adulți.

Ajunsă la destinație, Daniela intră pe domeniul impresionant deținut de brașovean la ora 14:05. Mașina rămâne parcată la intrarea vilei milionarului puțin peste trei ore. Cât despre ce s-a întâmplat în spatele porților impunătoare…doar pereții vilei știu. De-a lungul timpului, presa a mai scris că Neculaie ar mai fi plimbat-o pe brunetă și cu avionul personal. Fotografiile postate de vedetă pe pagina ei de socializare au dat-o de gol.

După mai multe drumuri la Brașov, fosta asistentă TV și-a vândut mașina roșie cu 8 mii de euro și a pus o diferență cash de 19 mii de euro pentru un bolid la mâna a doua adus din Germania. La scurt timp, și-a cumpărat și un apartament de 80 de mii de euro la marginea Bucureștiului.

După Ioan Neculaie, Daniela Crudu a mai fost implicată într-un scandal sexual pe bani cu Leo de la Stehaia, supranumit și ”Prințul Țiganilor”, care ar fi negociat o sumă de ordinul sutelor de mii de euro pentru un trio cu Bianca Drăgușanu și Cruduța.

Cine i-a ”livrat-o” milionarului? Dezvăluiri din anchetă
Într-o conversație telefonică purtată între Destina Lavinia Maria, potențiala proxenetă, și Ioan Neculaie, cel din urmă încearcă să-și aducă aminte cum a ajuns prima dată la el Daniela Crudu. „Nu mi-o fi adus-o Marinela Avădani?”, se întreabă afaceristul. Astfel, în anchetă apare un nume nou, care aparține fostei cântărețe din trupa Dolls, ce la acea vreme locuia în Dubai.

NICOLAE: „Cine mi-a adus-o pe CRUDUȚA prima oară?

D. L.M.: Nu știu!

NICOLAE: N-ai adus-o tu, nu?

D.L.M.: Nu, nu, nu! Dar parcă tot o prietenă de-a mea!

NICOLAE: De-a ta?

D.L.M.:Parcă așa mi-ai zis! Sau nu mai țin eu minte! Sau poate de la anestezia asta…

NICOLAE: Nu mi-o fi adus-o MARINELA AVĂDANI?

D.L.M.: Cred că da!

NICULAE: Crezi că da? D.L.M : Păi s-ar putea, îți dai seama!

NICOLAE: Se cunoșteau, nu, ele două?

NICOLAE: Da! Toate astea se știu! N-ai văzut?

Arestat și eliberat condiționat
Ioan Neculaie a fost arestat în noiembrie 2017, după ce Curtea de Apel Brașov l-a condamnat definitiv la închisoare pentru un an și șase luni pentru omor din culpă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. El a fost eliberat condiționat în iunie 2018, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza