Starea lui Alexandru Arșinel s-a înrăutățit! Doctorii care se ocupă de actor au dat verdictul 

Starea lui Alexandru Arșinel s-a înrăutățit! Doctorii care se ocupă de actor au dat verdictul 
| Foto: fanatik.ro

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel s-a înrăutățit în ultima perioadă.

Artistul, care a ajuns cu ambulanța la spital, de la azil, se află sub tratament antibiotic cu spectru larg, dar evoluția, din punct de vedere infecțios, este proastă. CANCAN.RO are detaliile de ultimă oră și vi le prezintă, în exclusivitate.

Maestrul Alexandru Arșinel nu-și revine, deși medicii fac eforturi pentru a-i ameliora starea de sănătate. Din ultimele informații pe care CANCAN.RO le are, se menține un sindrom inflamator persistent și agresiv, în ciuda numeroaselor investigații efectuate.

Marelui actor i s-a făcut o evaluare gastroenterologică extinsă, care a inclus endoscopie digestivă, fără a i se descoperi, din nefericire, sursa infecției. De asemenea, nici tomografia computerizată recent efectuată nu a identificat o cauză a sindromului infecțios.

Alexandru Arșinel rămâne, în continuare, sub supraveghere permanentă și sub terapie antibiotică amplă.

Potrivit surselor noastre, pe fișa de evaluare mai scrie că, din punct de vedere cardiologic, pacientul are antecedente patologice multiple, care includ o proteză biologică aortică, montată la spitalul Monza, și stenturi coronariene.

Aceste dispozitive asociază un risc major de infectare în contextul actual, motiv pentru care vor fi necesare investigații cardiologice amănunțite în perioada imediat următoare. Iar rezultatul acestora ar putea fi decisiv pentru evoluție și prognostic.

Reamintim că Alexandru Arșinel a ajuns la un azil, în urmă cu aproximativ două luni, după ce ar fi acuzat o cădere psihică. Lucrurile nu au mers bine. Artistul avea să traverseze clipe de groază, iar starea sănătății sale a devenit din ce în ce mai precară, potrivit cancan.ro.

Comenteaza