Speak şi Ştefania au făcut marele anunţ după ce s-a speculat că ea ar fi însărcinată: „Felicitări...”

Speak şi Ştefania au făcut marele anunţ după ce s-a speculat că ea ar fi însărcinată: „Felicitări...”
| Foto: kfetele.ro

 Speak și Ștefania au răspuns la întrebarea pusă constant de fani despre o viitoare nuntă și o sarcină.

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din mediul online, iar fanii așteaptă cu sufletul la gură să îi vadă pășind în fața altarului, însă ei evită mai mereu subiectul.

Speak a cerut-o de soție pe frumoasa Ștefania acum doi ani, însă nimeni nu știe când vor trece la pasul următor, drept pentru care și sunt asaltați cu tot felul de întrebări legate de nuntă. Când toți se așteptau mai puțin, cei doi au oferit marele răspuns, chiar pe Instagram!

Atât fanii, cât și cei apropiați sunt nerăbdători să îi vadă pe cei doi în fața ofițerului de Stare Civilă, astfel că au dezvăluit pe rețelele de socializare când au de gând să organizeze evenimentul mult așteptat. Foarte activ și dornic să își împărtășească experiențele zilnice cu cei de pe Instagram, Speak a inițiat o sesiune de Q&A prin intermediul căreia a primit, din nou, întrebarea despre căsătorie.

El spune că așteaptă ca toată această perioadă pandemică să treacă, semn că vrea o nuntă de zile mari, cu foarte mulți invitați. 

„Când ne hotărâm, nu știu, să se termine nebunia”, a zis Ștefania pe Instagram. La scurt timp după, Speak a aprobat-o pe logodnica lui spunând că:  „După nebunie”.

" Eu vreau copil… prima oară copilul și după aceea… Dacă apare copilul trebuie să ne și căsătorim.

Trebuie să îl cheme într-un fel, gen… Da, copii. Mai mulți vreau. Sincer, eu aș vrea băieți, dar acum… Sănătoși să fie ”, spunea Speak în urmă cu ceva timp în cadrul unui interviu, informează  cancan.ro.

Cum se înțeleg, de fapt, Speak și Ștefania
Mulți spun că relația perfectă nu există, însă cei doi artiști au dat dovadă de fiecare dată că se înțeleg de minune, astfel că sunt întrebați frecvent cum reușesc să își păstreze sentimentele unul pentru celălalt atât de bine. Ștefania a fost cea care a împărtășit secretul relației ideale, explicând faptul că înainte de a forma un cuplu, ei doi au fost foarte buni prieteni, factor care i-a ajutat enorm.

„Faptul că suntem în primul rând prieteni ne-a făcut să fim mereu deschiși unul față de celălalt, întotdeauna am discutat despre problemele care ne macină, care au legătură cu relația, acestea fiind minore, dar discutând am rezolvat de fiecare dată orice, punând încă o cărămidă la încredere”, a declarat Ștefania în urmă cu ceva timp pentru Viva.ro, citat de kfetele.ro.

Comenteaza