ȘOCANT! Alexandru Arșinel abandonat, într-un cămin de bătrâni. De ce a ajuns singur la bătrânețe

ȘOCANT! Alexandru Arșinel abandonat, într-un cămin de bătrâni. De ce a ajuns singur la bătrânețe

Alexandru Arșinel ar fi internat într-un cămin privat din cauză că starea lui de sănătate este foarte precară.

 Acesta a slăbit enorm și ar avea inclusiv probleme de comunicare cu familia și cei care îl îngrijesc. Nu rata, în continuare, informații în exclusivitate despre directorul adjunct al Teatrului “Constantin Tănase”.

Alexandru Arșinel a avut în ultimele luni probleme de sănătate, în februarie fiind luat de acasă cu ambulanța, după ce a acuzat stări de rău. De atunci, au “transpirat” puține informații despre starea actorului, familia fiind foarte discretă. Potrivit informațiilor CANCAN.RO, artistul ar fi dispărut de la apartamentul pe care îl are chiar peste drum de Palatul Cotroceni și, în prezent, s-ar afla sub o supraveghere strictă.

Conform unor surse autorizate, Alexandru Arșinel ar fi suferit o cădere psihică și ar fi ajuns, de aproximativ o lună, într-un cămin privat din București, pentru a primi îngrijirile medicale corespunzătoare. Totodată, actorul ar fi slăbit foarte mult, cam jumătate din greutatea lui de la începutul verii și nu ar fi deloc bine cu sănătatea!

“A fost găsit căzut și nu părea a mai fi în toate facultățile mintale. Era piele și os și plin de vânătăi. Este grav, abia vorbește și are multe probleme fizice. În plus, starea lui se înrăutățește în ciuda tratamentelor”, susțin sursele CANCAN.RO.

 

Comenteaza