Georgiana Lobonț, probleme de sănătate la scurt timp după sarcină: ,,De alaltăieri m-a luat, dar azi mai tare”

Georgiana Lobonț, probleme de sănătate la scurt timp după sarcină: ,,De alaltăieri m-a luat, dar azi mai tare”

Georgiana Lobonț, cunoscuta artistă a României, se confruntă cu o serie de probleme de sănătate imediat după anunțarea sarcinii.

Georgiana Lobonț este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară și de petrecere, iar acest lucru se poate observa din numărul fanilor care o susțin și o admiră. De curând, artista a anunțat că este însărcinată cu cel de al treilea copil, iar acest lucru i-a bucurat pe mulți oameni.

Deși trece printr- o perioadă frumoasă din viața ei, Georgiana Lobont nu se poate bucura sută la sută de momentele din sarcină. Se pare că artista se confruntă cu anumite probleme.

Georgiana Lobont se poate lăuda cu o viață extrem de frumoasă. Cântăreața este o soție iubită și o mamă împlinită, iar de curând a anunțat că este însărcinată cu cel de al treilea copil.

Artista este căsătorită cu Rareș Ciciovan  și trăiesc  împreună o poveste de dragoste frumoasă. Vestea că va deveni din nou mamă a bucurat-o extrem de mult pe cântăreață și soțul ei. Cu toate acestea, Georgiana Lobonț trece prin momente mai puțin plăcute. Acest lucru o afectează pe artistă și a împărtășit totul cu urmăritorii săi de pe Instagram. Se pare că primul trimestru de sarcină a venit la pachet și cu stări specifice.

"Azi am avut cele mai mari grețuri. Eu nu am avut grețuri în sarcinile anterioare. Nu mi-a fost rău cu niciun bebe, dar acum e diferit.. Ce ați făcut mămici în situații de genul?

Dacă am avut poftă să mănânc ceva, doar acel ceva am putut mânca, nimic altceva. Dacă simt mirosuri mă ia cu rău. E incredibil de pretențios bebe. Sper să fie doar câteva zile așa", a scris Georgina Lobonț pe instagram, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza