Simona Halep prinsă cu un alt bărbat. S-a întâmplat chiar înainte să fie cerute în căsătorie de Toni Iuruc

Simona Halep prinsă cu un alt bărbat. S-a întâmplat chiar înainte să fie cerute în căsătorie de Toni Iuruc
| Foto: spynews.ro

Simona Halep a fost văzută pe străzile din capitală în timp ce își împărțea îmbrățișări cu un alt bărbat. Asta s-a întâmplat chiar înainte să fie cerută în căsătorie de Toni Iuruc. 

Celebra sportivă l-a lăsat pe bărbat să urce chiar și la volanul noii sale mașini, bolidul de lux de zeci de mii de euro. Imaginile de senzație cu tenismena surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

Simona Halep a fost cerută recent în căsătorie de iubitul ei, Toni Iuruc. Puțină lume știe însă ce a făcut vedeta înainte de a primi inelul de logodnă. Nu este însă și cazul paparazzilor Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, căci au fost cu ochii pe ea cu câteva zile înainte!

Așadar, paparazzii Spynews.ro au urmărit-o recent pe Simona Halep, pas cu pas, pe străzile din București și au aflat cu ce bărbat a ieșit în oraș, cu scurtă vreme înainte ca Toni Iuruc să o ceară de soție. Începem prin a vă spune că ea și bărbatul respectiv au mers împreună la o cafenea din Capitală, frecventată de lumea bună, loc în care au petrecut minute bune împreună, dezbătând probabil numeroase subiecte.

Așa cum puteți vedea în imaginile surprise de paparazzii noștri, la cafenea, Simona Halep și bărbatul respectiv au stat unul de o parte și unul de cealaltă parte a mesei. Mai vorbăreț s-a arătat el, gesticulând, în timp ce faimoasa tenismenă l-a ascultat atentă, semn că era implicată în conversație, potrivit spynews.ro.

După câteva minute bine petrecute în cafenea, Simona Halep și bărbatul au părăsit locația împreună, cu zâmbete largi imprimate pe chip. Se pare că nu doar ea este o mare pasionată de sport, ci și el, acesta fiind îmbrăcat la rândul lui în pantaloni scurți și tricou și încălțat cu adidași. Un alt aspect pe care nu avem cum să nu-l precizăm este silueta demnă de invidiat a iubitei lui Toni Iuruc. Trecătorii au avut parte de o priveliște de vis atunci când tenismena și-a aranjat părul cu mâna, dezgolindu-i-se pentru puțin timp abdomenul vizibil lucrat. Aceasta a avut grijă însă să-și acoperea pielea imediat, aranjându-și bluza neagră.

Filmulețul arată în continuare că Simona Halep și bărbatul nu au pierdut timpul și au mers direct către parcare, pentru ca vedeta să-i prezinte noul ei bolid de lux. Sportiva chiar l-a lăsat pe acesta să urce la volan, însă fără să plece de pe loc, timp în care el i-a „studiat” mașina de zeci de mii de euro.

După alte câteva minute, bărbatul a coborât din mașină, iar după ce Simona Halep și-a lăsat lucrurile pe scaun, a arătat ce fel de relație este, de fapt, între ei și anume una de... prietenie! Cei doi s-au îmbrățișat ca doi amici, iar mai apoi și-au atins pumnii, sub formă de salut, dovadă că sportiva se laudă doar un iubit devotat, ci și cu prieteni foarte buni!

Și asta nu e tot! Prietenii Simonei Halep par a fi unii de nădejde, având în vedere că bărbatul nu a plecat până ce nu a văzut-o pe vedetă că urcă în autoturism, mai apoi dirijând-o cu grijă, pentru ca tenismena să meargă cu spatele. Ei, așa da amici!


 

Comenteaza