Simona Gherghe e tot mai rău. Ce se întâmplă cu prezentatoarea de la Mireasa: "Chestia asta m-a dat peste cap!"

Simona Gherghe e tot mai rău. Ce se întâmplă cu prezentatoarea de la Mireasa: "Chestia asta m-a dat peste cap!"

Simona Gherghe se află în continuare în izolare pentru că încă mai are simptome COVID-19.

Timpul petrecut cu familia ei a făcut-o pe prezentatoarea de la Mireasa să realizeze cât de mult contează petru ea apropierea fizică pe care o are cu cei mici în mod normal și a recunoscut că aceste zile nu au fost deloc ușoare.

Îndrăgita Simona Gherghe trece printr-o perioda grea, după ce infecția COVID-19 a ținut-o departe de copiii ei, chiar dacă au fost în aceeași casă. Prezentatoarea de la Mireasa încă stă acasă, în izolare, deși zilele de carantină oficială s-au terminat. Pentru că încă are simptome, vedeta a ales să-i protejeze pe ceilalți și nu a luat contact direct nici măcar cu cei doi copii.

Acum, după ce a văzut cum este să nu-ți poți atinge copiii chiar dacă ești la câțiva metri distanță, prezentatoarea vorbește despre importanța timpului de calitate petrecut de părinți cu cei mici.

„Conectarea. E un termen în parenting foarte des întâlnit. Când un copil pare rătăcit emoțional, e nervos, doarme prost, nu e atent, specialiștii ne recomandă nouă, părinților, să ne conectăm. De fapt, într-un limbaj accesibil, treaba asta înseamna că tu, mama, tu, tata, ar cam trebui să lași deoparte totul și să stai cu copilul tău. Să petreci timp cu el. Să te joci. Mie, treaba asta cu jocul mi se pare foarte dificilă. Nu sunt un spirit foarte ludic, poate că nu am nici cea mai mare răbdare, uneori simt ca sunt obosită, dar sunt acolo pentru ei. Ai mei iubesc îmbrățișările și pupicii, sute, mii de pupici. Mult prea mulți, ar zice bunicii”, și-a început postarea Simona Gherghe, potrivit spynews.ro. 

Comenteaza