Dieta minune a Gabrielei Cristea. Cum a reușit vedeta să slăbească de mai multe ori

Dieta minune a Gabrielei Cristea. Cum a reușit vedeta să slăbească de mai multe ori

Gabriela Cristea este una dintre vedetele de la noi care, de-a lungul anilor, s-a confruntat cu problema kilogramelor în plus și datorită unei diete minune a reușit să slăbească mult.

Un lucru pe care toți îl avem în comun este acela că: mâncăm. Ce, când, de ce și cât de mult mâncăm variază însă de la persoană la persoană. Adesea ne alegem alimentele în funcție de gust, familiaritate, cost și/sau disponibilitate.

Ceea ce alegem să mâncăm nu este neapărat ceea ce corpul nostru are nevoie. O dietă care este deficitară în nutrienți este una care poate duce la probleme de sănătate și de greutate. Așadar, este important ca fiecare persoană să ofere organismului său nutrienții de care are nevoie.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare TV de la noi. De-a lungul anilor, vedeta a slăbit de mai multe ori așa că poate fi numită cu ușurință regina transformărilor.

În urmă cu ceva vreme, vedeta povestea că, după ce a încercat mai multe diete care nu au ajutat-o să slăbească atât cât și-ar fi dorit, a găsit o metodă care pentru ea a dat rezultate. Mai exact, Gabriela Cristea spunea că numărul de calorii pe care îl consumă zilnic este, de fapt, pentru ea, cheia spre kilograme în minus.

Prezentatoarea TV mărturisea că în fiecare zi mănâncă un număr de calorii, mai exact, 1200. Are cinci mese pe zi, dintre care trei principale și două gustări și nu se abține nici de la dulciuri. Pe scurt, mănâncă orice, dar în cantități bine proporționate.

De asemenea, lichidele sunt nelipsite. Pe lângă mese și gustări, bea și 2 litri de apă pe zi.

„Țin un regim echilibrat, cam 1.200 de calorii pe zi. Împărțite în 5 mese, 3 principale și două gustări. Și mă simt foarte OK, pentru că mănânc absolut orice. Cred că ăsta e ritmul pe care îl voi ține.

Pe lângă asta, beau minimum 2 litri și jumătate de apă, ceaiuri din plante și nu m-am apucat încă de sport. Pentru că nu mai am când și nu mai am nici energie, sincer”, a povestit Gabriela Cristea, cu ceva vreme în urmă, potrivit spynews.ro.

Comenteaza