Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare: “Meriți să mergi direct în iad”

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare: “Meriți să mergi direct în iad”
| Foto: fanatik.ro

Anamaria Prodan lansează acuzații noi la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Bărbatul a vorbit despre problemele din căsnicia lor, în cadrul unui podcast.

Anamaria Prodan a făcut noi declarații după ce Laurențiu Reghecampf a vorbit despre divorț în cadrul podcastului găzduit de Cătălin Măruță.

Antrenorul a declarat că le-a oferit bani și le-a cumpărat apartamente fiicelor impresarei din prima căsnicie, Sarah și Rebecca Acesta a mai spus că a avut mereu o relație bună cu cele două, chiar dacă lucrurile s-au răcit în ultima vreme.

La scurt timp după ce a apărut podcastul, Anamaria Prodan a răbufnit în mediul online și i-a adus noi acuzații fostului partener de viață.

În plin proces de divorț, Anamaria Prodan aduce noi acuzații la adresa lui Laurențiu Reghecampf. După declarațiie făcute de antrenor în podcastul lui Cătălin Măruță, impresara a neagă faptul că acesta le-ar fi dat bani fiicelor ei.

“Șarlă de om. Erau copiii tăi, golanule! Tu meriți să mergi direct în iad. Cum să vorbești, măi golanule, că ai dat bani copiilor? Ce au scăpat printre degete prostituatele, le dădeai.

De doi ani ești mort de foame și t*****e îți dau cu porția să-ți iei un corn. Te târâi în fața fetelor să te ierte.”, a scris Anamaria Prodan pe Instastory.

Impresara a spus cuvinte dure la adresa antrenorului Universității Craiova și a amenințat că va face mai multe dezvăluiri despre plecările lui de la echipele arabe pe care le-a pregătit.

“Marș, mă, limbă de aur sau gâscă de aur! Pumnul ăla trebuia să ți-l dau ție că poate uitai de prostituate și nu te mai făceai de râs la nivel internațional! Oare de ce te-au dat afară de peste tot și ți-au plecat colaboratorii cei mai buni? De poamă ce ești!

O să revenim cu amănunte din Dubai…de ce a fost Reghe dat afară de la Al Wahda și Al Wasl. Cine venea în cantonamentele echipelor, de ce s-au supărat colaboratorii și l-au lăsat singur pe limbă de aur!”, a mai scris Anamaria Prodan, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza