SCANDAL MARE! S-a aflat adevărul despre ce s-a întâmplat în finala Asia Express. De ce a câștigat Mihai Petre

SCANDAL MARE! S-a aflat adevărul despre ce s-a întâmplat în finala Asia Express. De ce a câștigat Mihai Petre
| Foto: ziareonline.ro

Duminică,  Antena 1 a difuzat lupta decisivă între perechile Emi – Cuza și Mihai – Elwira Petre.

Cele două echipe calificate în cursa pentru marele titlu și pentru premiul de 30.000 de Euro.

După o luptă împotriva lui Emi și a lui Cuza, cei doi soți au ajuns primii la Irina Fodor. Când au aflat că ei sunt câștigătorii, au izbucnit în lacrimi. Au făcut și declarații la Antena 1.

„Simțeam că îmi explodează inima, nu îmi venea să cred. Mă bucur atât de tare pentru că în momentul ăsta o să-mi văd fetele cum sar de fericire”, a spus Elwira Petre. „Ele au fost motivația noastră! Ele m-au ajutat să rezist aici”, a completat-o Mihai Petre.

„Eu nu îmi imaginam că o să simt atâta emoție într-un show. Nu m-am așteptat, am avut momente care m-au terminat emoțional. Am avut momente bune, momente rele, momente în care am râs de am murit, momente în care m-am prostit, momente în care am plâns, momente în care am fost sus și apoi jos.

Nu îmi vine să cred că am câștigat, pentru că am avut tot felul de momente. Am început bine, am continuat mai puțin bine, dar am terminat cum nu se poate mai bine. Sunt cel mai mândru om acum”, a spus Mihai Petre pentru a1.ro.

Mihai Petre nu poate uita experiența de la Asia Express

Coregraful și nevasta au ajuns în finală Asia Express împreună cu Emi și Cuza de la Noaptea Târziu. Și pentru ceilalți doi finaliști a avut un mesaj de transmis, cu câteva ore înainte de difuzarea pe micul ecran a marii finale.

„Aveam rucsac, e adevărat. Elwira, îți aduce aminte? Iar prima misiune… Cuza, Emi, bine nu erau biciclete, Prima misiune, pe aici s-a întâmplat”, spune Mihai Petre îndreptându-se către unul dintre locurile în care a alergat împreună cu soția lui.

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2021. „Nicio clipă nu ne-am gândit la premiu”. Mihai Petre şi Elwira Duda, confesiuni după finala Asia Express

Marea finală Asia Express va avea loc astăzi, de la ora 20:00, iar emoțiile sunt uriașe pentru telespectatori, dornici să afle care sunt cei doi coechipieri care s-au ales cu premiul de 30.000 de euro.

Drumul Împăraţilor, traseul celui de-al patrulea sezon Asia Express, a ajuns la final. Duminică, 28 noiembrie, Antena 1 difuzează lupta decisivă între perechile Emi – Cuza şi Mihai – Elwira Petre, cele două echipe calificate în cursa pentru marele titlu şi pentru premiul de 30.000 de Euro.

Acum zece etape, nouă perechi de vedete au pornit în cea mai dură aventură a vieții lor, ce le-a testat la maximum limitele fizice și psihice, provocându-le să iasă din zona de confort și să se acomodeze unor condiții extrem de dure. În cel de-al patrulea sezon Asia Express au participat 9 perechi. Din competiție au făcut parte Alexandra Ungureanu și mama ei, Patrizia Paglieri și fiul Francesco, Zarug și Lorelai, Connect-r și Shift, Lidia Buble și Estera, Adriana Trandafir și fiica și Cosmin și Eliza Natanticu, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza