Scandal de proporții la Bravo, ai stil! O concurentă a fost trasă la răspundere

Scandal de proporții la Bravo, ai stil! O concurentă a fost trasă la răspundere

În urma nominalizărilor din gala trecută, un nou scandal s-a iscat la ”Bravo, ai stil!”. Theo Rose a fost trasă la răspundere și i s-a reproșat că nu a numit-o pe Alexandra ungureanu.

În ediția din, 2 decembrie, a emisiunii ”Bravo, ai stil!”, Oana Radu s-a supărat foarte tare pe cea pe care o considera prietena ei, deoarece a nominalizat-o, iar cele două au avut o dispută pe această temă.

Mai multe concurente, dar mai ales cântăreața Oana Radu, se așteptau ca Theo să o propună spre eliminare pe Alexandra Ungureanu, însă toți au rămas uimiți de decizia acesteia, potrivit playtech.ro.

”M-ai făcut să trec prin niște emoții. Mâine, o să am iar un moment și o să vezi ce vei păți. Nu înțeleg de ce nu a nominalizat-o pe Andreea sau pe Alexandra”, i-a reproșat Oana Radu lui Theo Rose.

”Am nominalizat-o pe Oana pentru că mă enervează și vreau s-o dau afară să plece acasă. Am spus și în emisiune. Nu vreau să alimentez discuția dintre Andreea și Alexandra, nu am vrut ca votul meu să atârne de o parte sau de alta”, a fost explicația lui Theo Rose.

 

Comenteaza