Sah-mat pentru Anamaria Prodan! Cum a reacționat impresara când a aflat vestea despre Reghe și iubita sa

Sah-mat pentru Anamaria Prodan! Cum a reacționat impresara când a aflat vestea despre Reghe și iubita sa

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt în culmea fericirii după ce au aflat că vor avea un băiețel.

Sexy-graviduța lui Reghe este însărcinată în aproape 12 săptămâni și, așa cum e recomandat de medici, efectuează ecografiile de morfologie, specifice fiecărei etape a sarcinii. Bebelușul mult-așteptat se va naște în luna mai a anului viitor.

Cel mai recent control medical efectuat de Corina i-a împlit visul lui Reghe! Sunt șanse de 80% ca bebelușul din pântecul iubitei sale să fie băiat, întocmai cum Laurențiu Reghecampf și-a dorit. Desigur, medicii se vor putea pronunța cu o precizie de 100%, abia după efectuarea testul ADN pe baza celulelor prelevate din sângele matern. Iar acest lucru se va întâmpla peste câteva zile, mai exact vineri! Poate tot atunci, se vor hotărî și asupra numelui, căci, deocamdată, încă sunt indeciși.

După o asemenea veste, Anamaria Prodan a postat, pe rețelele de socializare, o fotografie cu ea, jucând sah. Să fie oare acesta un mesaj subliminal pe care îl transmite lui Laurențiu?! Cert este că imaginea a strâns mii de aprecieri din partea utilizatorilor, dar și comentarii.

Când gândești pozitiv și ai copii ca ai mei lângă tine, nu ai cum să nu ai putere. Ne ridicăm împreună, suntem mână în mână. Luăm lucrurile cum vin, trăim frumos și atunci când iubești un om îl lași să fie fericit. Alegerile noastre, dacă sunt ieftine, vei plăti scump. Cu siguranță Laurențiu se va trezi și va analiza de unde a venit greșeala. Dacă se va trezi, nimeni nu va ramâne nepedepsit, nimeni care a fost în spate și care se bucură pe la terasele din București . Asta nu poate ști nimeni, reîmpăcare, cel de sus le-a orâdnuit să fie așa”, a declarat Anamaria Prodan într-o emisiune TV, potrivit cancan.ro.

Comenteaza