S-au tulburat apele în căsnicia Simonei Halep cu Toni Iuruc? Vedeta a făcut anunțul: "A schimbat...

S-au tulburat apele în căsnicia Simonei Halep cu Toni Iuruc? Vedeta a făcut anunțul: "A schimbat...
| Foto: wowbiz.ro

Celebra sportivă, Simona Halep, a dezvăluit cum decurge mariajul ei cu omul de afaceri Toni Iuruc.
 

Simona Halep a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre mariajul cu Toni Iuruc. Marea tenismenă a povestit recent, în cadrul unui interviu pentru tennismajors.com, despre susținerea necondiționată pe care soțul ei i-o oferă, dar și despre momentul când va deveni mamă.

Simona Halep a mărturisit că diferența de vârstă nu a fost un impediment până acum în mariajul ei cu Toni Iuruc. Celebra sportivă a povestit că soțul ei o susține în carieră și o înțelege întotdeauna atunci când trebuie să-și rezerve timp pentru antrenamente, potrivit wowbiz.ro.

Tenismena se declară o soție fericită și împlinită: "Soțul meu mă susține în cariera de tenis. El m-a împins să vin aici, la academie (n.r. – lui Patrick Mouratoglou). Pentru mine, a fost un pas mare. A schimbat totul în viața mea – să plec de acasă și să vin să stau aici mai multe săptămâni, pentru antrenamente.

Sunt fericită în viața personală, de când l-am întâlnit pe Toni. Ne potrivim perfect. Se potrivește personalității mele. E puțin mai în vârstă și îmi înțelege toate toanele. În general, jucătorii de tenis au toane. E ușor la academie. Toni vine aici în weekend-uri, are la rândul lui muncă de făcut acasă, iar timpul petrecut împreună e perfect și mă ajută să continui cu tenisul.”

Comenteaza