S-AU ÎMPĂCAT? Anamaria Prodan a fost văzută din nou cu verigheta pe deget: „L-am iertat pe Laurențiu Reghecampf și am înțeles că…”

S-AU ÎMPĂCAT? Anamaria Prodan a fost văzută din nou cu verigheta pe deget: „L-am iertat pe Laurențiu Reghecampf și am înțeles că…”
| Foto: Fanatik.ro

 Anamaria Prodan a luptat să-și salveze căsnicia, însă, nu mai există cale de împăcare între cei doi soți. Chiar și așa, vedeta spune că l-a iertat pe Laurențiu Reghecampf.

În comunicatul oficial, transmis luni, impresara susținea că ea și membrii familiei l-au iertat pe Laurențiu Reghecampf pentru greșelile făcute și toată lumea îl așteaptă să revină în sânul familiei, unde a cunoscut adevărata fericire. Anamaria Prodan afirma în continuare că Laurențiu Reghecampf este cel mai bun soț și tată.

”Tatăl copilului meu este un suflet bun, minunat. Noi mereu îl vom striga în universul nostru. Greșelile făcute de acest suflet minunat sunt omenești! Fără greșeli pe care le înțelegem, ni le asumăm și le îndreptăm, nu putem evolua. Evoluția noastră ca indivizi unici ( căci toți suntem unici în felul nostru ) depinde de capacitatea fiecărui suflet să se înalțe!

O să-l ajutăm pe Soarele nostru ca sufletul lui să poata vibra înalt! NOI, familia, ne rugam ca, în această viață, acest suflet minunat al lui LAURENȚIU să cunoască adevarata fericire, alături de noi cei care îl divinizăm și l-a ajutat să atingă culmile succesului. Noi, sufletele mărețe ale familiei Reghecampf și Prodan, l-am iertat pe LAURENȚIU REGHECAMPF și am înțeles că el, sufletul superb și sclipitor, bun și credul a realizat greșeală și va sta probabil și mai aproape de familia lui, în ciuda celor care așteptau și își frecau mâinile de fericire că vor vedea, în direct, declinul unei DINASTII”, declara, luni, Anamaria Prodan.

A încercat din răsputeri să-și salveze căsnicia, însă, nu mai există cale de împăcare între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Antrenorul Craiovei a decis să își refacă viața alături de Corina, tânăra care urmează să-l facă din nou tătic.

Anamaria Prodan a mărturisit că l-a iertat pe soțul ei și e decisă să-și vadă de viață: ”Eu îl consider un bărbat perfect pentru că e tatăl copilului meu și niciodată n-am să vorbesc urât despre el. Cum am fost exemplu pentru țara asta și pentru familia mea, am să spun că sunt mândră de ceea ce sunt, de ceea ce sunt copiii mei. Am să pledez toată viața mea pe noțiunea de familie, pentru dragostea de părinte pentru copilul lui și pentru coloana vertebrală a familiei care întotdeauna trebuie să fie dreaptă. Se pare că Laurențiu a avut foarte multe puncte slabe de care noi n-am știut. L-am iertat și eu și copiii mei pentru toată mocirla în care ne-a băgat și îi doresc mult noroc”, a dezvăluit Anamaria Prodan pentru Prosport.

Sexy-impresara este considerată una dintre cele mai bogate femei din România, reușind să strângă alături de soțul ei, sume consistente. Unele informații plasează cuplul Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf – prin primii 100 cei mai bogați oameni din țară, discutându-se despre multe milioane de euro.

Potrivit impresarei, averea este estimată între 50 și 100 de milioane de euro. Nu este vorba despre bani lichizi, ci despre tablouri, obiecte de artă și active la diverse afaceri: ”Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi bine mersi pentru încă 20 de vieţi. Suntem acolo, undeva între 50 şi 100 de milioane de euro. Eu, fără banii lui Reghecampf şi fără banii de la mama, singură, aş putea trăi din 10 milioane de euro. Am evoluat! E normal să am mai multe brăţări în fiecare an, că muncesc. Eu şi când eram mică aveam lanţ de aur, când lumea nu ştia ce e ăla. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu îşi doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îţi dai seama că ştiu câţi bani am, că îi socotesc”, dezvăluia Anamaria Prodan.

Conform informațiilor apărute în presă, familia deține apartamente de lux în America, o astfel de locuință de lux aflându-se chiar în Las Vegas. Un milion de dolari ar fi costat locuința de vis pe care au achiziționat-o. Aceasta ar fi una dintre cele 11 case deținute de soții Reghecampf. Prima achiziție din Las Vegas a fost, însă, un apartament în celebra clădire deținută de președintele Americii, Donald Trump, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza