S-a stricat relația?! În cuplul Reghe-Caciuc, lucrurile nu stau deloc așa cum credea toată lumea!  

S-a stricat relația?! În cuplul Reghe-Caciuc, lucrurile nu stau deloc așa cum credea toată lumea!  

Laurențiu Reghecampf ar fi şantajat de Corina Caciuc, ca să rămână cu ea. Asta susţine Anamaria Prodan, fosta lui soție.

Impresara spune că ar fi singura explicaţie pentru schimbarea drastică a antrenorului Universităţii Craiova. Vedeta a lansat noi acuzaţii dure la adresa acestuia, dar i-a transmis un mesaj clar şi iubitei acestuia.

Reghe, şantajat de Corina Caciuc. „Laurenţiu Reghecampf trebuie să înţeleagă aşa. În momentul când ai luat ceea ce nu îţi aparţinea ţie şi nici mie… Toaată asta aparţinea lui Laurenţiu Jr, lui Luca, Rebeccăi şi lui Sara. Eu tot ce muncesc mâ gândesc aşa.

Câte case am? Atâtea. Multe. Nu ştiu că am multe. Copiii mei trebuie să aibă casă în America, în Las Vegas, să se învârtă după soare. O au.

Tu, Laurenţiu Reghecampf sau eu nu atingi acea casă niciodată. Poţi să ai 10 Caciuc şi pe mă-sa şi pe tac-su şi pe 10 alţi copii. Îţi faci, prietene, altă avere cu asta cu care ai plecat”, a declarat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan spune că soţul ei este șantajat de Corina Caciuc şi a făcut publice mesajele pe care le-ar fi primit de la acesta. „Am toate discuțiile de la el, uite ce scrie aici, e adresa domnișoarei. Ce este asta? Este un link cu divorț, îl învăța cum să divorțeze, că el tot îi spunea: ‘E pandemie, nu se poate divorța acum’.

Sunt de la Reghe, redirecționate toate. Uite ce îmi scrie aici Reghecampf, ce îi spune domnișoara: ‘Hai că mă iei deja de proastă prea mult și începi să mă deranjezi’.

De ce? Pentru că Reghecampf mințea că nu poate divorța acum, probabil că în mintea lui nu a vrut niciodată să divorțeze, dar părerea mea, cred că îl are cu ceva la mână. Nu ai cum să decazi așa. 

Uite mesajele, de la soț către mine. Iubi Soare îi spuneam eu, așa trecut. Toate aceste mesaje, uite ce spunea despre domnișoară, ia uite unde a agățat-o: ‘Am agățat-o la bar la Zooma, a venit și mi-a cerut niște bani, am băut’. Eu deja am prins transferurile de bani, care erau făcute ca ‘ajutor familie’.

Azi îmi scrie: ‘Poate ai uitat că mai am foarte multe mail-uri cu această adresă de mail, de la așa numita agenție de escorte, creată de tine. Tot ceea ce ai făcut e hărțuire. Toate lucrurile acestea vor ajunge la tine’. El se chinuiește să arate tuturor că iubita lui nu a făcut prostituție”, a mai dezvăluit vedeta în podcastul lui Codin Maticiuc, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza