S-a lăsat cu bătaie la botezul nepotului lui Florin Salam. De la ce a pornit scandalul

S-a lăsat cu bătaie la botezul nepotului lui Florin Salam. De la ce a pornit scandalul

Un scandal de proporții a avut loc la botezul nepotului lui Florin Salam. Evenimentul s-a încheiat mai devreme după ce s-a ajuns la bătaie din cauza unei neînțelegeri. 
 

Ieri, Dani Stoian, băiatul lui Florin Salam, și-a botezat copilul și a petrecut cu mare fast alături de invitații lui, dar cheful s-a lăsat cu un scandal de proporții.

Pe rețelele de socializare, tânărul tătic și soția lui au postat numai momentele frumoase de la petrecerea organizată în cinstea băiețelului lor, dar sursele noastre ne-au dezvăluit că evenimentul s-a încheiat cu o bătaie.

Botezul regal, la care bunicul Florin Salam a fost invitat de onoare, a început cu fast și voie bună și s-a terminat cu înjurături și violențe. Noi am aflat cum și cine a început scandalul.

Potrivit surselor noastre, cel care ar fi pornit scandalul ar fi fost chiar nașul de botez, Bujilă, care este ginerele regretatului Ion Petrișor și managerul lui Alex Baban.

Sosirea unui anumit invitat l-a făcut pe naș să-și piardă cumpătul și să arunce înjurături în stânga în dreapta.

Spiritele au început să se încingă spre dimineață, în jurul orei 3, odată cu sosirea cântărețului Leo de la Kuweit și a managerul său Ginel.

Acela a fost momentul în care Bujilă a luat microfonul și a început să-l înjure pe Leo, dar și pe proaspătul tătic, Dani Stoian. Conflictul a degenerat și în scurt timp s-a ajuns la bătaie. Văzând ce se întâmplă, trei sferturi din invitați au plecat.

Cel mai supărat de cele întâmplate a fost bunicul, Florin Salam. Conform surselor noastre, artistul nu a fost de acord ca Bujilă să fie nașul, însă a fost nevoit să accepte pentru că nora lui, Mihaela, îl puse deja naș, fără să se consulte cu el, potrivit spynews.ro.

Comenteaza