S-a dus viața de lux din Dubai! Surorile Gabor au cerut ajutor de la stat pentru înmormântarea tatălui lor

S-a dus viața de lux din Dubai! Surorile Gabor au cerut ajutor de la stat pentru înmormântarea tatălui lor
| Foto: instagram

Monica și surorile ei, Ramona și Alina Gabor, au solicitat ajutor financiar pentru înmormântarea tatălui lor, care a murit în urmă cu un an.

Cererea a fost făcută de Alina Flueraru, cea mai mare dintre surori și singura care mai locuiește în România.

Sora mai mare a Monicăi Gabor a primit un ajutor financiar de 5.429 lei din partea Casei Județene de Pensii Bacău, iar banii au fost asigurați din Bugetul de Asigurări Sociale de Stat.

Emil Gabor, tatăl surorilor Gabor, a murit în iunie 2020, în garsoniera în care locuia singur, la Bacău. Decesul a venit în urma unui infarct, însă bărbatul avea mai multe probleme de sănătate, era extrem de slăbit iar în ultimii ani de viață devenise aproape dependent de alcool.

Emil Gabor trăia din pensie și din banii primiți de la fiicele lui. De asemenea, mama fetelor, Veronica, a decedat în 2013, după un accident în timpul unui pelerinaj la o mănăstire în județul Gorj. Emil și Veronica erau divorțați la acel moment.

Pe de altă parte, surorile Gabor se laudă cu o viață de succes peste hotare. Monica se iubește cu un multimilionar chinez, Mr Pink și locuiește într-o vilă scumpă în California, în vreme ce Ramona s-a stabilit în Dubai, acolo unde spune că și-a construit o carieră solidă.

”Am lansat o linie de 5 parfumuri și un discovery collection – un kit cu cele 5 parfumuri în miniatură pentru ca doritorii să le poată testa pe toate, pentru a se decide pe care îl preferă. Două dintre ele sunt mai feminine, unul e foarte dulce și altul mai pudrat.

Iar celelalte trei sunt mai masculine, dintre care unul mai oriental. Prețul unui parfum este de 150 de euro”, spune Ramona Gabor. Ea a mai dezvăluit că a investit 7.500 de euro în cursuri de gemologie, devenind astfel expertă în diamante.

Alina Flueraru, cea mai mare dintre surorile Gabor, este singura care a rămas acasă, la Bacău, unde și-a întemeiat o familie. Ea locuiește într-o vilă de la intrarea în oraș și s-a ocupat de toate detaliile înmormântării tatălui ei, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza