S-a aflat secretul ÎNDRĂZNEȚ a lui Denise Rifai! Ce face vedeta TV în timpul ei liber

S-a aflat secretul ÎNDRĂZNEȚ a lui Denise Rifai! Ce face vedeta TV în timpul ei liber

Denise Rifai a dezvăluit ce face atunci când nu prezintă emisiunea de la Kanal D. 

Denise Rifai preferă să abordeze tot felul de ținute elegante și sobre în emisiunea pe care o moderează, așa că nu mulți știu că prezentatoarea de televiziune are un alt stil vestimentar în timpul liber. Aceasta este adepta hainelor cât mai lejere în momentele în care nu apare la Kanal D.

Prezentatoarea de la Kanal D își surprinde fanii din mediul online cu fel și fel de ținute extrem de colorate. Denise Rifai nu se teme să abordeze piese mulate, în culori tari, care reușesc să îi pună în evidență silueta perfectă, astfel că își schimbă stilul vestimentar complet în timpul liber.

Denise Rifai se bucură de un abdomen tonifiat, picioare fără pic de celulită și un ten strălucitor. Mulți se întreabă cum se menține aceasta în formă, așa că, în urmă cu ceva timp, vedeta le explica tuturor cum reușește să aibă un stil de viață cât mai sănătos, potrivit playtech.ro.

„Da, am ținut multe diete. Atât de multe, încât am ajuns să fac un mod de viață din mâncarea sănătoasă. Cred mult că trebuie să mâncăm cât mai simplu, cât mai verde, cu proteină animală.

Și cred că numai o alimentație corectă ne întărește corpul și sistemul imunitar, și reușim să avem și un ten luminos și un păr puternic.”, a spus ea pentru revista Viva!.

De asemenea, prezentatoarea Kanal D a mărturisit că nu înțelege de ce unii oameni nu vor să abordeze un stil cât mai sănătos. Denise Rifai a explicat că, de multe ori, a fost nevoită să refuze tot felul de alimente nesănătoase în momentul în care a fost servită cu așa ceva.

„Eu nu înțeleg oamenii care își permit să mănânce corect și ce trebuie și nu o fac. Și se răsfață spunând că ei nu pot. Așa cum nu înțeleg oamenii care insistă să te servească cu tot felul de alimente nesănătoase și se miră de tine că tu nu mănânci.

La început, mi se părea că eu sunt o prezență neplăcută, prin faptul că refuzam acele atenții culinare, însă anii au trecut și mi-am dat seama că, de fapt, insistența lor e ceva realmente nepoliticos!”, a adăugat aceasta.

Comenteaza