Denise Rifai, prinsă cu un bărbat însurat, la miez de noapte! A condus-o acasă şi...

Denise Rifai, prinsă cu un bărbat însurat, la miez de noapte! A condus-o acasă şi...

Denise Rifai a fost suprinsă alături de Bursucu, colegul ei de la Kanal D, după ce au participat împreună la o petrecere de firmă.

La un restaurant din ”Floreasca” s-a strâns crema vedetelor de la Kanal D. Acolo unde s-au pus la o masă mare și au început să facă istorie! Bursucu`, un bărbat între atâtea femei frumoase, de fapt, singurul, s-a simțit, cum altfel, privilegiat. Și cum are mereu glumele la el, se poate lăuda cu o seară magnifică.

L-au înconjurat Denise Rifai, Cristina Dorobanțu, Simona Pătruleasa, Andreea Mantea, Ilinca Obădescu, Andreea Străvoiu și Alexandra Ungureanu! Muuuulte!

Și pentru că numai una-i norocoasă, prezentatorul emisiunii Roata norocului a ”ales” cele ”40 de întrebări”. Adică, pe Denise Rifai. Ce mai, s-a băgat în viața ei! Drumul spre casă! Păi, nu putea s-o lase singurică, în toiul nopții, după ce petrecerea se ”spărsese”.  

A condus-o până în stația de RATB. Câteva zeci de metri. Acolo, cei doi au așteptat Uber-ul. Și au așteptat ceva, iar Bursucu` și Rifai au avut timp de ultimele impresii. Mașina avea să sosească. Și-au luat rămas bun, Denise a urcat și dusă a fost. Așa cum avea să procedeze și el, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza