De ce a rămas, de fapt, Irinel Columbeanu fără bani. Cum s-a evaporat averea sa de aproape 100 de milioane de euro

De ce a rămas, de fapt, Irinel Columbeanu fără bani. Cum s-a evaporat averea sa de aproape 100 de milioane de euro
| Foto: cancan

Irinel Columbeanu (66 de ani) a fost milionar ani la rând, însă și-a pierdut averea în urma unor greșeli fatale.

Irinel Columbeanu a rămas fără banii agonisiți o viață întreagă. Fostul soț al Monicăi Gabor, în vârstă de 66 de ani, mărturisea, în cadrul unui interviu, că ar fi făcut câteva greșeli în trecut care l-au adus în sapă de lemn. Finanțele i-au fost ruinate, după ce a ales să investească într-o afacere cu ciment. Este vorba despre „Columbeanit”, cimentul care se întărea rapid. A investit toți banii în această afacere, cu speranța că, în timp, va aduce profit. Dar lucrurile nu au stat în acest mod, iar fostul milionar de la Izvorani s-a trezit pe „minus”: pierduse toți banii.

Afacerea de la Târgu-Cărbunești i-a golit buzunarele, rămânând fără averea de aproape 100 de milioane de euro pe care o deținea la momentul acela. În cadrul unui interviu, povestea că, dacă ar fi fost să dea timpul înapoi, nu ar mai fi făcut acea fabrică de ciment. Și, de altfel, a susținut că nu s-ar mai fi lăsat „tentat de anumite lucruri”.

Afacerea din județul Gorj l-a „scuturat” pe bărbatul de 66 de ani de toată averea. A explicat că din cauza lipsei de fonduri, a fost nevoit să investească din avere. În acest mod, trezindu-se, în final, fără bani. De asemenea, Irinel Columbeanu a mai precizt că are un regret față de candidatura depusă la Primăria Capitalei. Acțiunea l-a afectat la vremea aceea, iar dacă ar avea ocazia să dea timpul înapoi, nu ar mai fi candidat pe poziție, potrivit cancan.ro.

Comenteaza