S-a aflat motivul divorțului dintre Anamaria Prodan și Reghe! Ce s-a întâmplat între ea și Gigi Becali...

S-a aflat motivul divorțului dintre Anamaria Prodan și Reghe! Ce s-a întâmplat între ea și Gigi Becali...
| Foto: Fanatik.ro

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan vor divorța. Se pare că antrenorul ar fi plănuit despărțirea cu două luni înainte.

Laurențiu Reghecamps s-ar fi săturat de scandalurile în care era implicată soția lui, Anamaria, așa că a decis să renunțe la căsnicia veche de aproape 15 ani și în care era alintat ”Soarele meu” de sexy-impresară.

Fanatik.ro scrie că cei doi nu-și mai vorbesc, iar momentul separării ar fi fost ales de Reghe încă din primăvară, pe când era antrenor principal al echipei saudite de fotbal Al Ahli SFC din Jeddah. S-a săturat, s epare, de toate scandalurile cu jucători, impresari, Gigi Becali și multe, multe altele.

Punctul culminant ar fi fost transferul lui Man la Parma, când impresara a fost sărită din schemă de Gigi Becali și nu și-a luat comisionul.

A urmat un schimb de replici scandaloase între Gigi Becali și familia Reghecampf și, în timp ce latifundiarul din Pipera a avut un derapaj sexist la adresa Anei, spunând că nu va mai face niciodată afaceri cu ea, nici sexy impresara nu s-a lăsat mai prejos.

“Eu nu sunt o țărancă, să stau să întind mâna la Gigi Becali!”, a replicat Anamaria Prodan. Ar fi câștigat nu mai puțin de 850.000 de euro dacă ea ar fi rezolvat transferul fotbalistului.

Reghecampf avea să intervină în acel scandal, cerându-i finanțatorului de la FCSB să nu mai pronunțe numele familiei lui. Dar tensiunile au continuat în familia celebrului antrenor care a trecut și pe la FCSB, așa că acum s-a ajuns în fața divorțului.

Comenteaza