S-a aflat cum și-au împărțit Anda Adam și soțul ei averea. Partajul de milioane de euro a fost făcut neoficial

S-a aflat cum și-au împărțit Anda Adam și soțul ei averea. Partajul de milioane de euro a fost făcut neoficial

Anda Adam nu își mai ascunde noua relație, cea cu un om de afaceri din Cluj. Cu toate acestea, Anda Adam a decis să facă partajul neoficial.

Deși mult timp nu a dorit să recunoască că mariajul cu tatăl copilului ei, Sorin Nicolescu, e pe butuci, iată că o confirmare a acestui fapt a dat-o chiar soțul ei, după ce aceasta avea să fie surprinsă în tandrețuri cu un bărbat misterios. Se întâmpla în luna iunie, când Sorin Nicolescu a afirmat că Anda Adam este o femeie liberă, din punctul lui de vedere.

”Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui!”, spunea Sorin Niculescu la Antena Stars.

Tot acesta mai spunea că Anda Adam este un om deosebit, care, cândva, i-a demonstrat că îl iubește, însă mai presus de toate, este mama fiicei lui.

”Iar Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Eveline„, mai spunea Sorin Nicolescu.

”Feeling bleesed” (n.red. binecuvântată), scria Anda Adam în urmă cu cinci zile, la o poză în care apare alături de noul iubit, semn că nu se mai ferește să-și arate sentimentele și fericirea în public. În timp ce Anda Adam își petrece timpul în compania noii cuceriri, Sorin Nicolescu și-a dus fiica, pe Eveline, într-o vacanță de cinci stele, unde s-au distrat și au făcut sport împreună.

Cât despre partajul neoficial cu încă soțul ei? Ei bine, potrivit surselor Playtech.ro, se pare că lucrurile între ei sunt destul de simplificate.

”Ea a rămas să locuiască în apartamentul în care locuiau împreună. În rest, nu au făcut niciun partaj oficial. Totul a rămas la comun, inclusiv afacerea imobiliară pe care o au. Profitul îl vor împărți în mod egal, dar firma rămâne pe numele amândurora.”, au declarat surse apropiate cuplului, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Comenteaza