S-a aflat adevărul despre problemele cu banii din divorțul dintre Reghe și Prodan: O să îl execut silit”

S-a aflat adevărul despre problemele cu banii din divorțul dintre Reghe și Prodan: O să îl execut silit”

Anamaria Prodan nu mi vrea să-l ierte pe Laurențiu Reghecampf când vine vorba de banii pentru pensie alimentară.
 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în mijlocul unui război cât se poate de dur când vine vorba despre divorțul lor. Mai mult, impresara este decisă să îl oblige pe viitorul ei fost soț, antrenor în Azerbaijan acum, la Neftchi Baku, să plătească fiecare leuț datorat ca pensie alimentară. În exclusivitate pentru FANATIK, Anamaria Prodan a explicat cum stau, din punctul ei de vedere, lucrurile între ea și Laurențiu Reghecampf, dar ne-a vorbit și despre speculațiile privind problemele financiare cu care s-ar confrunta.

Anamaria Prodan a vorbit, pentru FANATIK, despre procesul de divorț și complicațiile pe care le-ar avea în relația cu Laurențiu Reghecampf din cauza pensiei alimentare stabilite de instanță. Și, susține impresara, suma pe care ar avea-o de plătit antrenorul echipei Neftchi Baku este mai mare decât se știa până acum.

”Laurențiu Reghecampf a făcut un recurs la decizia instanței de a plăti pensia alimentară, zicea că nu este de acord. El nu trebuie să plătească doar din februarie 2022, că el a fugit de acasă de un an. Trebuie să plătească un an din urmă ca pensie. Nu știu exact cât are de plătit, suma este în jur de 100.000 de euro. Dar oricum a făcut recurs, că el nu e de acord”, spune Anamaria Prodan.

Mai mult precizează vedeta, antrenorul nu ar mai fi vrut să îl ia pe copilul pe care îl au împreună, în vacanță, așa cum stabilise instanța, în luna iulie a acestui an. Ba chiar, susține Anamaria Prodan, nici nu l-a mai căutat și nu au mai vorbit de ceva vreme.

„A făcut scandal că vrea să îl ia pe Bebeto, în iulie, dar nu l-a mai luat. Și nici nu l-a mai căutat vreodată. Chiar l-am rugat să vină să își vadă copilul când vrea. Eu nu am cerut pensie alimentară, nu am cerut nimic, trimite ce vrei, când consideri tu, i-am zis.

De doi ani, doar a furat, nu a dat nimic. Te trezești la Judecătorie că vrei să fixezi programul de vizită și banii. Și, când i-au fixat, nu a respectat programul și nici banii nu i-a dat. Voia să îi socotim cadourile.

Adică o bicicletă din aia de 10 milioane de lei vechi… Și mâncarea pe care a trimis-o, fructele, ca pensie alimentară. E râsul de pe pământ, au râs și judecătorii…”, susține Anamaria Prodan.

Comenteaza