S-a aflat cine este presupusa amanta a lui Reghe! Tânăra domnișoară este fost iepuraș Playboy

S-a aflat cine este presupusa amanta a lui Reghe! Tânăra domnișoară este fost iepuraș Playboy
| Foto: cancan.ro

Zvonurile legate de un posibil divorț între Anamaria Prodan și Reghe circulă de mult timp. Acum s-a aflat cine este presupusă amantă a lui Reghe.

Mai mult, s-a vehiculat că tehnicianul ar avea o relație extraconjugală cu nimeni alta decât fostul „iepuraș” Playboy, Florentina Raiciu. Ce reacție a avut blondina, atunci când a fost întrebată despre acest subiect, în contextul în care Anamaria Prodan a făcut-o praf în declarații.

Umblă vorba că Laurențiu Reghecampf ar avea o relație amoroasă cu Florentina Raiciu, o blondină tânără, frumoasă și focoasă, fost „iepuraș” Playboy.

Totul a pornit de la faptul că Gigi Becali a fost cel care a oferit detalii despre presupusa amantă a lui Reghe, iar Anamaria Prodan a făcut și ea o serie de dezvăluiri pe baza acestui subiect. Impresara a declarat că relația ei cu soțul său este la fel de frumoasă ca la început și că nu o cunoaște pe Florentina Raiciu.

Impresara nu a menajat-o deloc pe presupusa amantă a lui Reghe și, în stilul său saracteristic, cu subînțeles, a trimis „săgeți” către Florentina Raiciu.

„Nici măcar nu am văzut-o în viața mea. Au curs atunci subiectele… A bătut-o Prodan, i-a rupt salonul, i-a spart… o prostie! Nu am văzut-o niciodată pe femeia asta, nu am primit niciodată un telefon acasă de la femeia asta.

Dacă cine a aruncat vorba asta a crezut că o să-mi distrugă căsnicia și o să-l distrugă pe Reghe ca imagine… Nu există! Raiciu nu a existat în discuțiile familiei noastre. O singură dată am întrebat când existau discuții în oraș, dacă o știe pe fata asta. Am intrat amândoi pe Google și ne-am uitat cine e.

Ți se pare că Reghe s-ar preta să se combine și să dea banii copiilor lui unor… gunoaie? Pentru mine o femeie care nu are demnitate, mândrie este… O femeie care nu a muncit o zi și care stă așa cu picioarele deschise…”, a declarat Anamaria Prodan.

Pentru că un astfel de subiect este ca o sabie cu două tăișuri, blondina a fost contactată de redactia.ro, însă nu a fost prea bogată în declarații. „Nu vreau să comentez acest subiect. Mulțumesc”, au fost cuvintele Florentinei Raiciu, pentru sursa citată, potrivit cancan.ro.

Comenteaza