S-a aflat cine este noul iubit al Anamariei Prodan. Vedeta face primele declarații: „Este un bărbat cu B mare”

S-a aflat cine este noul iubit al Anamariei Prodan. Vedeta face primele declarații: „Este un bărbat cu B mare”
| Foto: spynews.ro.

Sexy impresara, Anamaria Prodan, și-a refăcut viața și are alături de ea un bărbat exact așa cum și-a dorit mereu.

Anamaria Prodan este mai fericită ca niciodată alături de Flavius Nedelea, iar relația dintre cei doi devine mai serioasă pe zi ce trece. Impresara a încercat să îl țină ascuns de ochii curioșilor, însă după imaginile publicate de Spynews.ro, toată lumea a aflat cine este el.
 
Nu mai este un secret pentru nimeni că bărbatul care i-a furat inima impresarei este Flavius Nedelea, un milionar cu afaceri de succes. Până acum, Anamaria Prodan a ales să îl țină departe de lumina reflectoarelor și să nu spună prea multe despre identitatea lui.

Chiar și așa, l-a lăudat de fiecare dată când a vorbit despre el, spunând că este un bărbat adevărat, care știe cum să se comporte cu o femeie.

Ei bine, acest lucru s-a întâmplat și de această dată, când vedeta a făcut primele declarații despre Flavius Nedelea, după ce toată lumea a aflat cine este. Așa cum și-a obișnuit fanii, a spus despre el că este un bărbat cu ”B” mare, pe care vrea să îl protejeze.

Dacă ea este cunoscută de o țară întreagă, despre el a spus că nu are tangențe cu lumea mondenă.

”Eu sunt un om fericit şi încerc să protejez omul care să află lângă mine, pentru că este un om minunat, unic, serios. Este un bărbat cu "B" mare şi atunci neavând foarte multă legătură cu viaţa mondenă, eu îl admir atât de mult şi sunt atât de mândră de cum este el, de cum a apărut în viaţa mea şi cum mă simt alături de el, încât am hotărât alături de copiii mei să trăim în umbra reflectoarelor.”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate.
Ce spune Flavius Nedelea despre relația cu vedeta
Flavius Nedelea este un milionar cunoscut în lumea afacerilor, însă mai puțin văzut în viața mondenă. Noul iubit al Anamariei Prodan a făcut primele declarații, în urmă cu puțin timp, despre relația cu vedeta. Milionarul a spus că vrea să rămână o persoană discretă și nu vrea să vorbească despre viața lui personală.

”Nu vreau să vorbesc despre viața mea personală. Sunt o persoană discretă și așa vreau să rămân. Vă mulțumesc și vă doresc o zi frumoasă!”, a declarat Flavius Nedelea, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

 
 
 
 

Comenteaza