Reghecampf nu se lasă. În plin scandal de divort, bărbatul a decis ce se va întâmpla cu fiul său și al Anamariei Prodan

Reghecampf nu se lasă. În plin scandal de divort, bărbatul a decis ce se va întâmpla cu fiul său și al Anamariei Prodan
| Foto: as.ro

Laurențiu Reghecampf a decis că îl va lua pe fiul său cel mic, Laurențiu Reghecampf jr. la Craiova. Anunţul a fost făcut chiar de soţia sa, Anamaria Prodan.
  

Anamaria Prodan a lăsat să se înțeleagă că fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf va locui, cel puţin temporar, la Craiova. Puștiul ar urma să joace la juniorii Universității Craiova, unde tatăl lui este antrenor la echipa de seniori.

Anamaria Prodan, care s-a mutat în apartamentul de lux din Dubai, a făcut anunțul pe contul de Instagram prin intermediul unei poze de familie.

Reghe este surprins alături de fiul lui în urmă cu 11 ani. Atunci se afla la îneputul carierei și bifase primul succes. Adus de Universitatea în locul olandezului Mark Wotte, el a reușit să evite retrogradarea în liga secundă.

“Craiova, cu mult timp în urmă. Reghe salvase clubul de la retrogradare. Reghe jr. făcea pași mici pe terenul de fotbal. Tatăl lui îl susținea. La fel și astăzi. Aceeași echipă, același antrenor. Cu Reghe mic… măricel, susținut de tatăl său să devină mare fotbalist”, a fost mesajul scris de Anamaria Prodan.

În această vară, Anamaria Prodan a răbufnit în mai multe rânduri pe reţelele de socializare cu privire la zvonurile conform cărora se află în pragul divorţului de Laurenţiu Reghecampf.

„Dacă vă mai naşteţi de 1000000 de ori nu o să simțiți dragostea pe care noi o avem! Dacă vă mai naşteţi de 10000 nu veți avea soţ ca al meu, dacă vă mai naşteţi de 10000 de ori nu veți avea familie ca a noastră!

Dacă va mai naşteţi de 10000 de ori nu veți avea parte de iubirea pe care eu, copiii mei şi soțul meu ne-o purtăm!!! Aveți surse? Prieteni de familie? Eeeee uite! Noi nu avem prieteni! Ne avem doar pe noi! S-a mutat de acasă? Da, la echipă! CRAIOVA!!! Nu avem legătura? Alooo. În perioada Al Ahli Jeddah am locul cu Bebeto în Saudi Arabia până la finalul contractului!!!

Mințim poporul cu familia perfectă şi cu dragostea noastră??? Să simțiți ,să vă iubiți şi să trăiți ca noi macar 5 secunde din viaţa voastră mică şi meschină! Familia Prodan – Reghecampf este unică, perfectă, inegalabilă! Soţul meu Laurenţiu Reghecampf este un bărbat, tată, soţ uluitor! Exemplul demn de urmat!„, a transmis Anamaria Prodan, potrivit as.ro.

Comenteaza