Probleme în paradis? Motivul pentru care Doina, iubita lui Scărlătescu l-a lăsat singur pe chef în America Express

Probleme în paradis? Motivul pentru care Doina, iubita lui Scărlătescu l-a lăsat singur pe chef în America Express

Doina Teodoru l-a lăsat singur pe Cătălin Scărlătescu în ediția cu numărul 24 de la „America Express”.
 

Miercuri seara, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat jocul pentru amuletă, iar frații Gavril au reușit să pună mâna pe cea de-a doua amuletă. Astfel, cele două echipe s-au bucurat enorm că vor merge, cu siguranță, în Columbia.

Dacă anumiți concurenți s-au bucurat din plin pentru reușitele lor, Doina Teodoru a trecut prin momente la care, cu siguranță, niciun telespectator nu s-ar fi așteptat. Cel mai speriat a fost Cătăln Scărlătescu, rămas singur.

Imediat după ce juratul de la „Chefi la Cuțite” și iubita lui au ajuns la Irina Fodor, Doina Teodoru a început să se simtă extrem de rău. Concurenta a avut nevoie, de urgență, de un medic.

Doctorii au venit și i-au pus, de urgență, o perfuzie. În tot acest timp, Cătălin Scărlătescu se simțea neputincios și era îngrijorat pentru iubita lui. Imediat după aceea, cei doi au spus ce au simțit în acele momente cumplite:

„Am avut o stare de leșin. Nu am mai văzut nimic în fața ochilor, mi s-a tăiat filmul”, a spus Doina.

„Cum am ajuns la Irina, i s-a făcut rău! A avut nevoie de medic și de perfuzii. M-a speriat!”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu, potrivit cancan.ro.

Comenteaza