Probleme în noua căsnicie? Elena Udrea a fost prinsă în timp ce mergea la hotelul fostului soț

Probleme în noua căsnicie? Elena Udrea a fost prinsă în timp ce mergea la hotelul fostului soț

Elena Udrea a fost surprinsă de paparazzii în timp ce îi făcea o vizită fostului soț, Dorin Cocoș, chiar la hotelul acestuia. 

lena s-a simțit ca la ea acasă în locația exclusivită deținută de fostul partener de viață, așa că mai tot timpul a fost numai un zâmbet.

Elena Udrea s-a bucurat din plin de prezența a doi prieteni apropiați, dar probabil vă interesează ce locația exclusivistă a ales și de această dată blondina pentru a petrece timp prețios alături de camarazii săi. Ei bine, Elena și-a lua prietenii și au mers direct la hotelul deținut de fostul partener de viață, nimeni altul decât Dorin Cocoș.

Chiar imaginile surprinse de paparazzii Spynews arată clar că blondina a făcut o vizită la locul de lux și cum nu se putea altfel, Elena Udrea a fost mai tot timpul cu zâmbetul pe buze, simțindu-se ca la ea acasă.

Hotelul lui Dorin Cocoș nu este deloc străin pentru Elena Udrea, astfel că o vizită în locația exclusivistă deținută de fostul partener de viață i-a adus zâmbetul pe buze blondinei. Ei bine, dacă vă întrebați ce face oare Elena Udrea când Adrian Alexandrov nu se află prin preajmă, vă spunem că vedeta petrece timp în compania prietenilor săi.

În acest sens, paparazzii Spynews au fost vigilenți și au surprins-o pe Elena chiar din momentul în care a plecat de acasă, bineînțeles, așteptată de șoferul personal. De asemenea, blondina a fost condusă până într-o parcare de acesta și apoi au așteptat pe cineva preț de câteva minute.

Imediat s-a alăturat grupului o prietenă apropiată de-a Elenei, și spunem asta pentru că cele două au vorbit tot drumul până au ajuns la hotelul deținut de fostul soț al blondinei. Totodată, vedeta a fost numai un zâmbet cât timp s-a aflat în compania celor doi, astfel că poveștile pe care și-i le-au spus, pare că au fost pe cât se poate de interesante, dar și amuzante.

Blondina este elegantă din fire, astfel că nici vizita pe care a făcut la hotelul lui Dorin Cocoș nu putea fi neglijată, căci Elena Udrea a fost imaculată și spunem asta pentru că pantofii cu toc nelipsiți din vestimentațiile vedetei au fost la locul lor, dar bineînțeles că și rochia neagră simplă pe care a purtat-o a fost una de senzație, căci după cum spune o vorbă ”simplitatea este cel mai sofisticat lucru”.

Ei bine, în acest sens, precizăm că ținuta Elenei a ajuns pe puțin la câteva mii de euro, căci geanta de firmă pe care a purtat-o a făcut diferența, potrivit spynews.ro.

Comenteaza