Prins cu mâța în sac! Armin Nicoară, văzut în compania unei domnișoare care îi făcea masaj

Prins cu mâța în sac! Armin Nicoară, văzut în compania unei domnișoare care îi făcea masaj
| Foto: cancan.ro

Armin Nicoară a gafat grav în fața Claudiei Puican în timpul pregătirilor pe care îl fac de nuntă.  

După ce Armin Nicoară s-a fotografiat în timp ce o săruta cu foc pe Georgiana Lobonț și părea că îi vorbește cântăreței destul de apropiat, lăsând să se înțeleagă că ar vrea să petreacă o noapte cu ea sau chiar mai multe, iar, mai apoi, a rămas uimit de bustul unei tinere la petrecere, pipăindu-i unul dintre sâni, de data aceasta pare că a ”gafat„ din nou.

Artistul Armin Nicoară a fost surprins de către viitoarea sa soție, Claudia Puican, în ipostaze incendiare: tânărul, întins pe pat, primește un masaj de la o domnișoară! Aflați pe jumătate dezbrăcați, logodnica saxofonistului a avut un șoc când i-a văzut în cameră, iar spiritele s-au încins între ei.

În lipsa logodnicii sale, Armin Nicoară s-a bucurat de un masaj din partea unei domnișoare pe care abia o cunoscuse, iar atunci când viitoarea sa soție, Claudia Puican, i-a surprins, s-a supărat foarte tare! Totuși, saxofonistul s-a gândit imediat la cea pe care o iubește și a spus: „Deci dacă află Claudia unde sunt, băi nene, mă strânge de gât. Aleluia, s-a terminat cu mine!”.

Și chiar așa s-a și întâmplat. În momentul în care Claudia Puican a aflat de „gafa” făcută de Armin Nicoară, a devenit foarte geloasă.

Armin Nicoară vrea nuntă mare pe stadion. Cunoscutul saxofonist plănuiește marele eveniment în vara anului viitor și vrea ca la nunta lui să aibă cinci perechi de nași.

„Am vorbit deja, zilele trecute, cu un masterchef, pentru ca invitații să aibă tot felul de delicatese, care să le placă. Tata se interesează pentru o formație din Turcia, să vină să ne cânte la petrecere. Vreau o nuntă cu peste 1.000 de persoane. Pe mine mă roagă mulți să îi chem la nuntă. M-am gândit și la faptul că nu o să am timp să mă văd cu toți, ca să le dau invitațiile, așa că o să îi anunț pe wp (n.red.-WhatsApp)”, spunea Armin Nicoară, în luna iunie, potrivit cancan.ro.

Comenteaza