Prin ce greutăți trece Irinel Columbeanu de când nu mai e milionar. Dezvăluiri din viața sa de zi cu zi

Prin ce greutăți trece Irinel Columbeanu de când nu mai e milionar. Dezvăluiri din viața sa de zi cu zi
| Foto: fanatik.ro

Irinel Columbeanu și-a pierdut averea de 150 de milioane de euro, moment care viața sa a luat o altă întorsătură.

Fostul om de afaceri a dezvăluit prin ce trece de când nu mai e milionar. Dezvăluirea despre cum își trăiește, de fapt, viața, este una care a mai fost scoasă la înaintare și în urmă cu ceva timp.

Se pare că vedeta nu regretă faptul că nu mai are bani pentru că știe că o poate lua oricând de la capăt. În plus, fostul soț al Monicăi Gabor este încrezător în forțele proprii.

Irinel Columbeanu nu este deloc dezamăgit de perioada prin care trece și spune că are o atitudine complet diferită față de lucrurile care i se întâmplă.

„Am căpătat o anumită atitudine față de ceea ce mi se întâmplă, destul de puțin agitată, lucru pe care l-am observat că mi s-a întâmplat atât la bine, cât și la rău.

Hai să începem cu răul, eu sunt obișnuit atunci când mă uit la un pahar, să mă uit la partea plină a paharului.

Perioada pe care o traversez de câțiva ani încoace o văd benefică, pentru că mă pregătește pentru ceea ce urmează. Acest moment urmează pentru noi toți”, a declarat Irinel Columbeanu pentru wowbiz.ro.

Dezvăluirile sincere făcute de fostul milionar în euro nu sunt pe placul nașului său. Matei Miko este de cu totul altă părere, demonstrând că are foarte mare încredere în omul de afaceri.

În plus, patronul agenției clujene de modele Transilvania Fashion crede că finul său are foarte multe resurse pentru a putea depăși cu brio situația în care se află de câțiva ani.

„Discutăm de urcușuri și coborâșuri, aceasta poveste va avea o continuare în viață, e plin de resurse…așa cum este în general la jocurile de noroc, suișuri, coborâșuri, dar nu cred ca este gata povestea.

Vor fi resurse suficiente ca acest montagne russe să continue. Nu doar prin prisma cărții, ci prin faptul că sunt alte planuri și proiecte pe care Irinel le va putea fructifica”, este de părere nașul lui Irinel Columbeanu, mai arată sursa menționată mai sus.

Matei Miko este unul dintre oamenii care i-a rămas aproape fostului om de afaceri și care a fost prezent la lansarea celui de-al doilea manuscris al vedetei, intitulat „Apofenia”, potrivit fanatik.ro.

 

Comenteaza