Prima soție a lui Reghe iese la atac în scandalul cu Prodanca: „Anamaria a avut o relație pasageră cu soțul meu încă de la căsniciei mele”

Prima soție a lui Reghe iese la atac în scandalul cu Prodanca: „Anamaria a avut o relație pasageră cu soțul meu încă de la căsniciei mele”
| Foto: cancan.ro.

Mariana Pfeiffer, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, face dezvăluiri uluitoare, după vestea divorțului de Anamaria Prodan.

Asta după ce Anamaria Prodan a povestit mai multe lucruri care o implică pe Mariana. Femeia care i-a dăruit primul copil lui Reghe povestește când și cum s-au cunoscut, de fapt, Anamaria Prodan și antrenorul Universității Craiova, dar și la ce „artificii” ar fi recurs impresara pe care Reghecampf a decis să o părăsească și de care a intentat divorț, pentru a-l atrage pe tehnician în mrejele ei.

Anamaria Prodan a făcut, la TV, declarații care mai de care mai emoționante, în legătură cu începutul relației sale cu Laurențiu Reghecampf. A avut ochii în lacrimi și a punctat că nu și-a clădit fericirea pe nefericirea altei femei. Sexy-impresara a afirmat că „Soarele” a răsărit pe strada ei într-un moment în care mariajul lui nu mai funcționa de ceva timp și nu ea ar fi reprezentat motivul divorțului.

La scurtă vreme după afirmațiile făcute de sexy-impresară, Mariana Pfeiffer, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, dezvăluie, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO cum ar fi stat, de fapt, lucrurile: „Este o minciună faptul că eu, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan am stat la masă și am discutat! La fel cum, de altfel, este o minciună și faptul că eu și Laurențiu eram despărțiți de doi ani când ei doi s-au întâlnit pentru prima dată. Anamaria Prodan a avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele, la aproape doi-trei ani după ce ne-am căsătorit. Minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el!

Adevărul este că Laurențiu și Anamaria Prodan s-au cunoscut în perioada în care el era în lotul național de tineret, iar prima dată când s-a culcat cu el a fost pe vremea când el era într-un cantonament cu naționala de juniori, cazat la Hotelul Internațional, prin 1998, pe vremea când echipa era antrenată de Victor Pițurcă”, a declarat Mariana Pfeiffer pentru CANCAN.RO.

Mâhnită de faptul că numele fiului ei a fost implicat în această controversă, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf reacționează. Nici vorbă ca Anamaria Prodan să fi avut grijă de Luca, ba mai mult, pe când acesta era mic, impresara i-ar fi cerut Marianei să accepte micșorarea pensiei alimentare: „Minte și în ceea ce-l privește pe fiul meu Luca! E o minciună afirmația că l-a crescut sau a avut grijă de el! Luca a crescut alături de mine și actualul meu soț, a învățat în Germania și tot noi am fost cei care s-au preocupat ca el să practice ciclism de performanță. 

Tot aici se cuvine să menționez și faptul că, tot din aceeași «grijă» pe care i-a purtat-o fiului meu, Anamaria Prodan, după divorțul nostru, îmi trimitea email-uri prin care-mi solicita să fiu de acord cu micșorarea pensiei alimentare pe care Laurențiu Reghecampf i-o datora fiului său. De la suma de 9.000 de lei, la 100 de lei. 

Solicitările veneau din partea ei și, cel mai probabil, erau făcute pe la spatele lui, fără ca el să știe. Toate declarațiile referitoare la fiul meu nu fac altceva decât să-l mâhnească pe acesta”, a mai spus prima soție a lui Laurențiu Reghecampf

„Anamaria Prodan mi-a dat un jaf de mașină”
Mai mult decât atât, prima soție a tehnicianului de la Universitatea Craiova a ținut să clarifice și declarațiile impresarei referitoare la mașina pe care i-a dăruit-o. Nu ar fi fost vorba de un autoturism de zeci de mii de euro, așa cum Anamaria Prodan a afirmat, ci de un … „jaf”, susține aceasta: „Referitor la «celebra» mașină pe care susține că mi-a dat-o pentru fiul meu și că ar valora 60.000 de euro, adevărul este altul. De fapt, mașina respectivă este un jaf, un Opel Corsa, din 1997 cu 190.000 de km, în care eram nevoită să-l îmbrac pe Luca și să-l învelesc cu pături ca să-l pot duce la școală”, a conchis Mariana Pfeiffer.

Comenteaza