Prima reacție a mamei Geta după ce și-a văzut nepoțelul: "Abia aștept să..."

Prima reacție a mamei Geta după ce și-a văzut nepoțelul: "Abia aștept să..."
| Foto: Wowbiz.ro

Mama Geta a fost foarte entuziasmată de venirea pe lume a nepoțelului ei. Ea a transmis un mesaj public. 

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au devenit părinții unui băiețel de nota 10. Data de 17 iunie 2021 le-a schimbat viața complet proaspăților părinți. Celebrul cântăreț a postat prima fotografie cu iubita lui și bebelușul, pe pagina sa de Instagram. Imagine a strâns peste 160.000 de aprecieri într-un timp record, iar comentraiile și felicitările continuă să apară.

Mama Geta a așteptat cu sufletul la gură venirea pe lume a bebelușului. Ea a lăsat un comentariu la postarea făcută de Culiță Sterp, în care și-a exprimat bucuria și nerăbdarea să îl întâlnească pe cel mic, potrivit wowbiz.ro.

„Doamneeee dar cît este de mare și de frumos!!!! Abia aștept să-l iau în brațe pe scumpi meu !!!”, a scris mama Geta, în descrierea fotografiei postate de fiul ei.

Culiță Sterp a transmis un mesaj emoționant pe pagina lui de Instagram, după ce Daniela Iliescu a adus pe lume băiețelul lor.

„Astăzi 17 Iunie, am văzut cum arată fericirea, până acum pot spune că am trăit degeaba! Nu se poate descrie în cuvinte acest sentiment, aceste trăiri, pe care vă doresc tuturor să le simțiți, pt că vă schimbă viața cu adevărat ❤️ 4 kg si 55

Comenteaza