Mama Geta nu-și poate vedea nepotul din cauza Danielei Iliescu?! Cât de departe a ajuns scandalul din familia lor

Mama Geta nu-și poate vedea nepotul din cauza Danielei Iliescu?! Cât de departe a ajuns scandalul din familia lor

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au dat o petrecere pe cinste pentru Milan, în ziua când a împlinit 3 ani, însă mama Geta nu a fost prezentă.

La evenimentul organizat de cei doi și-au făcut apariția familia, prietenii apropiați, însă nu și mama Geta. Ea împreună cu fiica cea mică, Geta Sterp, au fost absente de la party-ul nepotului lor. Au circulat pe internet tot felul de zvonuri, până când Daniela a decis să închidă gura răutăcioșilor și să spună că toată lumea a fost invitată.

Sigur că, nu toți au venit. Chiar dacă nu a fost prezentă, Iancu i-a făcut o surpriză mamei lui și i-a trimis un video cu Milan! Gestul său a stârnit numeroase reacții în online.  

Mama Geta și fiica ei cea mică nu au fost prezente la ziua de naștere a lui Milan, după cum a reieșit în imaginile care circulă pe internet. Daniela Iliescu a lămurit zvonurile și a spus că ea a invitat pe toată lumea, mulțumindu-le celor care i-au onorat cu prezența.

Chiar dacă nu și-a făcut apariția la petrecerea nepotului ei, femeia i-a transmis un mesaj emoționant lui Milan, care a stârnit revoltă printre unele mămici. Asta pentru că i s-a adresat nepotului cu apelativul „mamă”, nu „bunică/mamaie”. Ce-i drept, mama Geta îl iubește enorm pe băiatul lui Culiță Sterp, iar asta a dovedit-o în nenumărate rânduri, potrivit cancan.ro.

La party au fost prezenți Iancu Sterp și Denisa, Ileana și Daniel împreună cu cei doi copii. Cei din urmă sunt și nașii lui Milan, deci n-aveau cum să nu fie prezenți la ziua de naștere a băiatului. Pentru a-i aduce zâmbetul pe buze mamei Geta, Iancu l-a filmat pe Milan în timp ce-și mărturisea dragostea față de bunica lui.

Iancu Sterp către Milan: Trimitem la mama Geta video? Cum îi spui la mama Geta?

Milan: Mama Geta, eu te iubesc cel mai mult.

Iancu: Dragul meu, ce scump. Ai auzit, mama Geta? Te iubește cel mai mult. Și nu l-a învățat nimeni (n.r să zică așa). Ți-e dor de mama Geta?

Milan: Da.

Iancu: Când mai mergi pe la ea?

Milan: Diseară merg.

Iancu: Lasă că mergem la mama Geta, ne jucăm cu măgărușii, cățeii, luăm ouăle de la găini.

Comenteaza