Prima reacție a Anei Maria Prodan, după ce Reghe a fugit în Delta cu două domnișoare

Prima reacție a Anei Maria Prodan, după ce Reghe a fugit în Delta cu două domnișoare
| Foto: Fanatik.ro

Zilele trecute au apărut informații în presă despre Laurențiu Reghecmapf care s-a distrat în Delta Dunării alături de un prieten și două fete mai tinerele. Cum a reacționat Anamaria Prodan.

De când Laurențiu Reghecampf a confirmat despărțirea de Anamaria Prodan, sexy-impresara și-a apărat familia ca o adevărată leoaică și a încercat din răsputeri să demonteze orice declarație și orice zvon.

De la fotografii recente sau din trecutul lor, Anamaria Prodan a postat încontinuu pe rețelele de socializare „dovezi” care să ateste că în familia ei nu există nicio problemă, iar „divorțul” este doar o invenție a celor care le doresc răul.

Acum, când imaginile cu escapada lui Laurențiu Reghecampf de weekend-ul acesta au ajuns în presă, Anamaria Prodan a reacționat într-un mod în care a surprins pe toată lumea. Vedeta a postat o fotografie pe contul ei de Instagram, în care apare alături de soțul ei, la care a adăugat o descriere în stilul caracteristic: „Reghecampf, numărul 1 de departe”

Potrivit evz.ro , soțul sexy-impresarei s-ar fi „retras” weekend-ul acesta la o pensiune din Delta Dunării, alături de un prieten și două domnișoare „foarte tinere și foarte botoxate”.

Laurențiu Reghecampf a avut grijă ca escapada lui să fie cât mai discretă. Astfel că deși pensiunea din Mila 23 are mai multe camere, tehnicianul a ales să o închirieze integral. Însă pentru că restricțiile s-au mai relaxat iar turiștii au început să profite de lucrul acesta, soțul sexy-impresarei a fost nevoit să stea cu ochii-n patru și să facă toate artificiile necesare pentru a nu fi văzut de prea multă lume.

Se pare că weekend-ul a fost unul de pomină, cei patru distrându-se foarte bine unul în compania celuilalt. Au făcut o plimbare în Pădurea Letea, în căutarea cailor sălbatici, dar au avut parte de prea mulți „spectatori” așa că potrivit sursei citate, Laurențiu Reghecampf ar fi băgat adânc mâna în buzunar pentru ca oamenii „să uite” de prezența lui în Delta Dunării, potrivit cancan.ro.

Comenteaza