Poze interzise cu Mihaela Rădulescu. S-a aflat cu ce s-a ocupat vedeta în trecut

Poze interzise cu Mihaela Rădulescu. S-a aflat cu ce s-a ocupat vedeta în trecut

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai „veterane” vedete din România.

Diva de la Monaco a avut colaborări cu PRO TV în ultimii ani, iar în curând publicul o va revedea în postura de detectiv la Masked Singer România.

Mihaela Rădulescu arată în continuare foarte bine la 52 de ani. Cu un corp perfect chiar și la această vârstă, vedete s-a afișat la evenimentul organizat de PRO TV cu ocazia lansării grilei de toamnă într-o rochie mulată superbă și lăsându-și părul șaten, creț și lung desfăcut.

Însă ea nu a arătat mereu așa. La 20 de ani afișa un look complet diferit. Era blondă și tunsă periuță. Mai mult decât atât, a participat la Revoluție și a fost surprinsă în fotografii cu un pistol în mână. Cu toate acestea, nu a cerut niciodată un certificat de revoluționar.

Mihaela Rădulescu a recunoscut că a activat la Revoluție, dar nu a tras niciun foc de armă
Se știe că în România mulți au falsificat astfel de documente pentru a primi bani de la stat.

„La Revoluție eram blondă, tunsă periuță. Da, sunt și în această poza, pe care am mai comentat-o. Pistolul, căci bănuiesc că va intereseaza cel mai mult, e un TT rusesc, pe care l-am primit obligat-fortat la intrarea în CC. Măcar eu aveam habar de utilizarea unei arme, făceam tir pe vremea aceea, la Poligonul Tunari.

N-am tras niciun foc. Asa cum l-am primit (adică încărcat), așa l-am predat, aproape rugandu-ma de unii sa-mi ia arma (nu voiam sa plec cu ea acasa, asa cum, din pacate, au facut destui atunci)”, a povestit Mihaela Rădulescu.

„Nu m-am luat niciodată în serios în rol de ‘revoluționară’, nu mi-am cerut drepturi, nu am fost activă în nicio organizație de profil. Aveam 20 de ani și trăiam o aventură… pe viață și pe moarte, cu mintea (și freza) de atunci”, a continuat Mihaela Rădulescu.

Diva de la Monaco a fost surprinsă și într-o altă fotografie, stând lângă un sicriu, înconjurată de jurnaliști și cameramani.

„Îmi aduc aminte că am petrecut ceva timp în dimineaţa zilei de 23 decembrie cu acel grup. Căutau securişti ascunşi prin subterane sau catacombe. Toată lumea era nervoasă. Cu o zi înainte prietenul meu Jean Louis Calderon (jurnalist francez – N.R.) murise. L-am dus cu o noapte înainte la morgă. Sunt nişte amintiri foarte triste”, spunea Patrick Durand, pentru Libertatea, legat de această poză, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza