Pepe este într-o relație?! Declarațiile cântărețului după ce a fost surprins alături de o tânără: „O să o spun sincer...”

Pepe este într-o relație?! Declarațiile cântărețului după ce a fost surprins alături de o tânără: „O să o spun sincer...”
| Foto: wowbiz.ro

Pepe a fost văzut în compania unei femei superbe, înr-un restaurant luxos din centrul Capitalei.
 
 

Pepe este din nou un bărbat singur, după ce a dvorțat de Raluca Pastramă în luna februarie a acestui an. Cei doi au fost împreună 9 ani de zile și au împreună două fetițe: Maria și Rosa. Celebrul cântăreț a fost surprins recent în comapnia unei domnișoare misterioase.

Cei doi s-au bucurat de compania celuilalt în cadrul unei întâlniri într-un restaurant din nordul Capitalei. Zvonurile că artistul ar avea o nouă iubită nu au încetat să apară. 

Pepe a decis să vorbească pentru prima dată despre acest subiect. Celebrul cântăreț a recunoscut că iese la întâlniri în fiecare săptămână, dar asta nu înseamnă că există mai mult decât o relație platonică cu femeile cu care se întâlnește. 

„O să o spun sincer! În fiecare săptămână ies în oraș, la restaurant sau pe undeva. E normal să ies și cu diverse domnișoare, dar asta nu înseamnă că am vreo relație cu ele. Sau că mă însor, sau orice altceva”, a declarat Pepe potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza