Pepe a plecat în vacanță cu iubita și fetițele lui! Cum se înțelege Yasmine cu fetele

Pepe a plecat în vacanță cu iubita și fetițele lui! Cum se înțelege Yasmine cu fetele
| Foto: fanatik.ro

Pepe și iubita lui, Yasmine Ody, au plecat în vacanță alături de cele două fetițe ale lui Pepe, Rosa și Maria.

 

Abia și-au confirmat relația, dar cei doi iubiți deja se mișcă foarte repede. Aceștia au mai bifat încă un lucru pe care orice cuplu trebuie să îl facă, anume o vacanță împreună.

Mai mult de atât, cei doi au ales o destinație romantică, Parisul, cel considerat a fi orașul îndrăgostiților. Fetițele lui Pepe deja au cunoscut-o pe Yasmine Ody.

Și acesta este un pas important într-o relație, pe care Pepe și Yasmine Ody deja l-au trecut. Ei au plecat împreună, ca o familie fericită, la Disneyland Paris.

Pepe a publicat mai multe clipuri video și fotografii din această călătorie. Acestea arată că Yasmine Ody se înțelege bine cu fiicele lui Pepe, pentru că ele nu s-au dezlipit deloc.

Se distrează, râd și Yasmine Ody se joacă cu cele două fetițe. La rândul lor, acestea pare că o plac pe noua iubită a tatălui lor. Acestea chiar o surprind cu o mulțime de baloane de săpun în timp ce aceasta stă în pat.

Pepe nu se ferește că are o relație cu Yasmine Ody. Acesta a recunoscută că se iubește cu frumoasa brunetă. Cei doi au fost la un eveniment împreună și chiar s-au sărutat de față cu toată lumea.

Totuși, ei sunt foarte zgârciți în ceea ce privește declarațiile despre povestea lor de iubire.

“Nu vreau să dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi.

Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram.

Dacă aș spune vorbi acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a spus Pepe pentru click.ro.

La rândul ei, și Yasmine Ody a fost la fel de rezervată și nu a vrut să dea prea multe detalii despre relația cu Pepe.

„Eu nu am ce să discut. Tot ce doriți să aflați despre mine vă poate spune Pepe. Sunați-l pe el, vă rog frumos. Eu nu am de ce să îmi fac reclamă”, a spus ea, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza