O superbă prezentatoare TV este însărcinată! A primit cel mai frumos cadou de la Dumnezeu

O superbă prezentatoare TV este însărcinată! A primit cel mai frumos cadou de la Dumnezeu
| Foto: kanal.ro

Frumoasa vedetă Anca Ciota și soțul ei, solistul Phelipe, se pregătesc să devină părinți!

Anca Ciota și Phelipe trăiesc o adevărată poveste de dragoste de 15 ani de zile, însă abia acum s-au hotărât să facă pasul cel mare. Prezentatoarea de la Kanal D și soțul ei vor deveni părinți pentru prima dată, iar vestea au vrut să o împărtășească cu urmăritorii lor de pe rețelele de socializare.

Frumoasa prezentatoare TV a precizat că bebelușul ar trebui să vină pe lume în luna mai a anului viitor: „Bebelușul se va naște în mai 2022. Avem emoții pe care nu le putem descrie în cuvinte! Am emoții doar când scriu aceste cuvinte și mă pregătesc să apăs butonul care dezvăluie această veste.

Semnat: Viitorii mami și tati”,  a scris Anca pe Instagram, în dreptul unui videoclip cu ea și soțul ei.

Artistul nu s-a lăsat mai prejos și a anunțat pe contul său oficial de Instagram că urmează să devină tătic pentru prima oară. Soțul Ancăi Ciota a publicat un mesaj care i-a emoționat pe toți cei care îl urmăresc.

„Am visat mult la acest moment… nu știam cum o să fie. Plin de emoție, bucurie, dragoste, vă anunț că vom avea un bebe. Mulțumesc suflețelului pentru că ne-a ales și mulțumesc Lui Dumnezeu pentru această binecuvântare! Abia aștept să-l țin în brațe. Un nou capitol din viața noastră a început…  Mulțumim Doamne!”, a scris și Phelipe pe contul lui de Instagram.

ezentatoarea de la Kanal D a vorbit, într-un interviu acordat WOWbiz.ro, despre acest capitol extrem de important din viața ei care tocmai a început. Anca Ciota a mărturisit că la început pur și simplu nu i-a venit să creadă, dar după primul control toate au prins sens. Vedeta mai spune că a trecut cu bine de primul trimestru al sarcinii, iar totul decurge de minune, declarându-se o gravidă norocoasă.

„Totul s-a întâmplat neașteptat de repede! Parca nici nu mi-a venit să cred când am văzut ca testul de sarcină a confirmat sarcina! Am simțit că e real la prima ecografie când am  și auzit inimioara bebelușului, potrivit kfetele.ro

Comenteaza