O clarvăzătoare face predicții înfiorătoare. Ce ne așteaptă în perioada următoare: „O revoluție sângeroasă”

O clarvăzătoare face predicții înfiorătoare. Ce ne așteaptă  în perioada următoare: „O revoluție sângeroasă”

Maria Ghiorghiu este o clarvăzătoare cunoscută în România care a făcut predicții despre perioada următoare. 

Maria Ghiorghiu a avut iarăși o viziune cu adevărat înspăimântătoare. Iată ce e posibil să se întâmple.

Potrivit ultimelor declarații ale Mariei Ghiorghiu, cutremurul și războiul sunt foarte aproape de noi. Clarvăzătoarea spune că încă nu știe dacă e vorba de un cutremur natural sau e posibil să fie vorba de lucruri care se clatină la niel politic. De asemenea, până în acest moment precizătoarei nu îi este clar dacă e vorba de România sau altă țară.

„Deocamdată nu mi s-a spus și țara. Dar faptul că a spus că bate la ușă poate să ne ducă cu gândul la un posibil cutremur mai dens, dar să sperăm că nu va fi atât de dezastruos. Că dacă e vorba de cutremur, așa am scris și despre război, nu de la mine, ci de la Duhul Sfânt, că războiul ne bate la ușă. Deci, e același lucru, războiul ne bate la ușă, cutremurul ne bate la ușă.

Putem să ne gândim și la un cutremur politic, deci orice e posibil. Nu spune că este vorba despre cutremur, ci doar că ne bate la ușă un cutremur. Poate să fie un cutremur politic, o răsturnare a situației Guvernului, a Parlamentului, pentru că lumea este disperată cu ceea ce trăiește în zilele de astăzi. Lipsurile sunt extrem de mari, facturile la curent foarte mari.”, a subliniat Maria Ghiorghiu în emisiunea BZI LIVE.

Maria Ghiorghiu liniștește românii afirmând că nu e vorba de un cutremur care să distrugă tot, mai ales că a văzut mulți oameni care se revoltă. „Poate să fie și un cutremur politic, nu neapărat un cutremur de pământ. Am vorbit de foarte multe ori că aceste cutremure mici au rolul de a așeza pământul, deci nu neapărat să se producă un cutremur dezastruos. Mai ales că am văzut foarte multe proteste.

Oameni care veneau din toate părțile României și se adunau într-un singur loc și erau foarte revoltați. De altfel, aceste proteste, care deja au început, dar vor fi și mai mari și mai gălăgioase, sunt premergătoare acelei noi adevărate revoluții. Deci așa va începe adevărata noua revoluție, pas cu pas, cu aceste proteste ale oamenilor, care, pe bună dreptate, nu mai pot să facă față. Este imposibil de trăit, imposibil de murit, pentru oamenii obișnuiți.”, a declarat Maria Ghiorghiu.

Pe de ală parte, Maria Ghiorghiu avertizează ca oamenii nu mai suportă situația în care se află, așa că va urma o revoluție sângeroasă, iar reprezentanții Parlamentului și Guvernului vor fi alungați de la putere, potrivit retetesivedete.ro.

Comenteaza