Carmen Harra, previziuni cutremurătoare despre 2024. Vine al treilea Război Mondial?!

Carmen Harra, previziuni cutremurătoare despre 2024. Vine al treilea Război Mondial?!

Carmen Harra a vorbit recent despre situația îngrijorătoare la nivel global, mai ales după ce a început un nou război în Israel și a făcut o serie de previziuni pentru anul viitor.

Potrivit clarvăzătoarei, anul 2024 poate fi unul extrem de periculos pentru întreaga omenire, mai ales că anul 2024 este unul karmic.

”În lume sunt conflicte puternice care din nefericire ar putea să ducă în 2024 la un război mondial de proporții. Pericolul este extrem de mare însă să sperăm că ne protejează divinitatea și că nu se va ajunge acolo. Putem doar să ne rugăm!

Un pericol atât de mare nu a avut umanitatea de multă vreme. 2024 este un an karmic și anii karmici aduc la lumină experiențele trecutului și de obicei conceptul ăsta karmic se referă la a se repetă anumite experiențe de-a lungul timpului și războiul s-a creat undeva în Orientul Mijlociu, cu foarte multă vreme în urmă. 

De acolo a pornit nucleul bătăliilor și de acolo s-a extins în Europa, iar și pericolul de a se extinde în lumea întreagă este acum mai mare ca oricând în anul viitor”, spune Carmen Harra.

Carmen Harra  a mai spus că pericolul unui al treilea război mondial este foarte-foarte mare în anul 2024.

”La ora actuală putem să ne gândim că cei care conduc lumea au atâta înțelepciune să nu se angreneze în așa ceva și să vadă catastrofa care ne paște la un centimetru de noi. Cam acestea sunt datele, nu sunt prea grozave dar omenirea mai are încă 10 ani de luptă, de luptă cu sine, de luptă cu trecutul, de luptă de a schimbă gândirea și a vindecă acțiunile greșite de-a lungul timpului. Pentru a intra într-o perioadă luminoasă și stabilă trecem întâi prin purgatoriul ăsta și prin partea de haos.

Deci eu susțin că pericolul unui al treilea război mondial este foarte-foarte mare în viitorul apropiat. Să sperăm că nu se va întâmpla! Nu este o incidență de 100%, dar din nefericire lumea stă pe un butoi de pulbere iar următorii ani sunt periculoși, nu numai 2024!”, a spus Carmen Harra, potrivit gândul.ro.

Comenteaza