Ce previziuni face clarvăzătoarea Carmen Harra despre variola maimuței și evoluția războiului în Ucraina

Ce previziuni face clarvăzătoarea Carmen Harra despre variola maimuței și evoluția războiului în Ucraina

Carmen Harra a făcut previziuni cu privire la variola maimuței, noua infecție apărută în Europa și America de Nord.

Celebra clarvăzătoare a făcut previziuni referitoare la amploarea pe care o va lua virusul, dar și noi previziuni în ceea ce privește evoluția războiului din Ucraina.

Clarvăzătoarea Carmen Harra a venit cu previziuni despre variola maimuței, infecția care a devenit motiv de îngrijoarare în multe țări europene. Totodată, a făcut noi declarații cu privire la războiul dintre Rusia și Ucraina.

Cu privire la variola maimuței, Carmen Harra afirmă că nu ar fi cazul ca virusul să ia proporțiile pe care le-a avut COVID-19.

„Nu văd, în viziunea mea, ca acest virus să ia proporțiile pe care le-a luat Covid-ul. În nici un caz. Dar este interesant că tot timpul apare ceva.

Cum se termină unul apare altul pe sezoane aşa, apare o altă nenorocire care tot timpul trebuie să ne ţină în tensiune, să ne sperie, să ne îngrijoreze să ne facă să ne schimbăm planurile pe care le avem şi să ieșim din normalitate.

Am intrat într-o gândire eronată colectivă. Undeva e o energie.”, a spus clarvăzătoarea Carmen Harra, într-un interviu live difuzat pe pagina sa de socializare.

„Pericolul există şi trebuie să ştim cum să ne păzim de el. Noi trăim o etapă foarte dificilă în evoluția noastră mentală, psihica psihologică.

Aici sunt problemele şi cel mai mult mă doare pentru generația asta tânără care este complet debusolată, care nu ştie pe ce drum să o apuce şi care suferă de atacuri de panică, de anxietate, de revoltă faţă de ce se întâmplă", a mai spus Harra, potrivit spynews.ro.

Comenteaza