Carmen Harra, previziuni pentru următorii 10 ani. Ce se va întâmpla cu România: „Anii ce vin sunt periculoși, nu numai 2024...”

Carmen Harra, previziuni pentru următorii 10 ani. Ce se va întâmpla cu România: „Anii ce vin sunt periculoși, nu numai 2024...”
| Foto: ciao.ro

Cunoscut clarvăzătoare, Carmen Harra, a făcut o serie de previziuni pentru întreaga omenire cu privire la următorii 10 ani.

Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024

„O să fie un nou lider în Rusia! O să fie un nou Papă! Nu o să-l mai avem pe Saddam Hussein dar o să avem război! Se va întâmpla doar în Orientul Mijlociu!”, a mai spus atunci Carmen Harra, iar când a izbucnit războiul recent din Israel, Harra a primit un mesaj de la o jurnalistă de la NY Post care suna cam așa: „Bună, Carmen! Sunt Susan Kirschbaum. Sunt devastată de ceea ce se întâmplă în Israel! Ai prezis asta acum câțiva ani! (Susan, de la  NY Post)”.

Având în vedere ce s-a întâmplat recent în Israel și faptul că a izbucnit războiul, Ciao.ro a stat de vorbă direct cu celebrul psiholog și terapeut recunoscut în America. Se pare că există totuși riscul unui al treilea război mondial, mai ales că anul viitor, 2024, este an karmic.

Cum crede că se va termina acest război din Israel și dacă se anunță sau nu ceva mai amplu, Carmen Harra ne-a lămurit mai exact cum stă treaba.

„În lume sunt conflicte puternice care din nefericire ar putea să ducă în 2024 la un război mondial de proporții. Pericolul este extrem de mare însă să sperăm că ne protejează divinitatea și că nu se va ajunge acolo. Putem doar să ne rugăm! Un pericol atât de mare nu a avut umanitatea de multă vreme.

2024 este un an karmic și anii karmici aduc la lumină experiențele trecutului și de obicei conceptul ăsta karmic se referă la a se repetă anumite experiențe de-a lungul timpului și războiul s-a creat undeva în Orientul Mijlociu, cu foarte multă vreme în urmă. De acolo a pornit nucleul bătăliilor și de acolo s-a extins în Europa, iar și pericolul de a se extinde în lumea întreagă este acum mai mare ca oricând în anul viitor”, a povestit exclusiv pentru Ciao.ro.

 

Comenteaza