Andra Măruță, pregătită să devină mamă pentru a treia oară? Artista a făcut dezvăluiri ...

Andra Măruță, pregătită să devină mamă pentru a treia oară? Artista a făcut dezvăluiri ...

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai sudate și îndrăgite cupluri din showbiz.

Cântăreața și prezentatorul Tv au împreună 2 copii, pe Eva și David, care de-a lungul timpului au reușit să intre în grații publicului și să fie considerați o familie exemplu. Pentru că mulți au fost curioși să afle cum se descurcă artista ca mamă, dar și dacă își mai dorește al treilea copil, ei bine, acum aceasta a făcut mărturisiri în acest sens.

Andra Măruță spune că este adesea întrebată dacă își mai dorește copii. Cântăreața a mărturisit că nu are planuri în acest sens, dar nici nu exclude varianta de a devenit mamă pentru a treia oară.

„Deja m-am obișnuit, pot să îmi fac și un tricou cu: „Pe când al treilea copil? Eu nu mă pot supăra, oamenii sunt curioși, se vede că ne place viața de părinți, probabil că este o întrebare care le vine natural. Nu simt o presiune, ci doar curiozitate și pot să spun de multe ori același lucru: nu știu ce și cum va fi. Nu excludem varianta, nici nu avem în plan acest lucru”, a mărturisit artista pentru Viva.ro.

Fanii sunt de părere că este o mamă model și că se descurcă de minune cu copiii ei, însă Andra susține că mai are parte și de momente stresante, căci e o adevărată provocare să fii mamă. Cu toate acestea, vedeta spune că face tot ce îi stă în putere pentru ca Eva și David să se simtă iubiți și sprijiniți în orice situație.

„N-aș zice că sunt mereu cu zâmbetul pe buze și cred că e de înțeles că avem și momente mai stresante, când suntem obosiți, supărați, frustrați. Este o provocare să fii mamă, dar fac tot ce pot ca ei să se simtă iubiți și înțeleși. Dacă nu reușesc în orice moment, sper ca ei să știe că și mami este om și să mă ierte.

Au fost, desigur, și încă sunt momente când îmi este greu: să fiu departe de ei este mereu dureros. De aceea, fac un efort și plec imediat după un concert, chiar dacă sunt în alt oraș, chiar dacă se termină la 2 dimineața, pentru a ajunge acasă când ei se trezesc. Uneori, lumea mă întreabă de ce nu plecăm în vacanțe fără copii. Motivul este acesta: nu putem să stăm fără ei”, a mai povestit Andra pentru sursa citată, potrivit cancan.ro.

Comenteaza