Nicoleta Luciu, revine la TV?! Ce emisiune i s-a propus vedetei dar a refuzat

Nicoleta Luciu, revine la TV?! Ce emisiune i s-a propus vedetei dar a refuzat
| Foto: fanatik.ro

Nicoleta Luciu s-a retras de ceva timp din lumina reflectoarelor. Bruneta spune că preferă să ducă o viață liniștită la Miercurea Ciuc, alături de familia ei.

–       Când te mai vedem la tv? Se va întoarce Nicoleta Luciu pe micul ecran?

–       Nu cred, nu sunt ofertele ca lumea. Le-am refuzat pe toate, nu vreau să fiu o chestie în plus, de umplutură pe la emisiuni. Dacă ar fi să fie ceva statornic, săptămânal…Iar la concursuri, gen Asia Express, aș spune nu, lipsesc prea mult de acasă. Dar nu știi niciodată ce-ți rezervă viitorul. Știi cum e, niciodată să nu spui niciodată. Sunt prea bătrână să mai apar la televizor.

Știi vorba aia, fuse și se duse. Acum, din păcate, scandalul vinde, românului asta-i place… Noi am prins niște vremuri foarte bune, acum e altceva, din păcate. Nici contractele nu mai sunt cum au fost, oamenii parcă nu mai au sentimente în ei, parcă s-au robotizat. Mă gândesc cum reacționam când ne întâlneam între noi. Cine ne-a ținut pe noi în frâu, nu ne-a lăsat să ni se urce la cap.

Noi nu am crescut în atmosfera aia în care toată lumea să facă ce vrei tu. Când apari tu, toată lumea să fie la picioarele tale. Dar stai, că nu e așa…Mă bucur că am prins niște timpuri foarte frumoase, îmi pare rău de fetele astea de acum ce apar la televizor, de ce vremuri trăiesc.

–       Simți lipsa capitalei, dat fiind faptul că ai plecat de ceva vreme din București?

–       Eu vin în fiecare săptămână la București să-mi fac tratamente cu injecții, cu aminoacizi și botox, dar și tratament corporal. Mă mai întâlnsc și cu fetele, în oraș.

–       Și cu copiii cine rămâne?

–       Păi e soțul acasă și bona. El se implică în primul rând. Nu se ia nicio decizie fără acordul lui, până nu ne confruntăm și supunem la vot. Acum, copiii sunt mari, nu putem lua numai noi hotărârea, facem ca ei, mai ales dacă au rezultate bune la școală și-și fac temele.

–       Care ar fi secretul unei căsnicii reușite?

–       Păi s-ar mărita toate, dacă l-aș dezvălui. Până nu testezi pe propria-i piele fericirea, și nu o încerci și nu-i dai șanse, nu știi cum e…

–       Altfel, tu cum te mai menții în formă?

–       Doar înot, avem aici niște băi cu apă minerală și înot acolo, în rest nimic, nicio dietă.

–       Ce mai fac copiii? Cum te descurci ca mamă a patru copii?

–       Cel mare are 13 ani și e clasa a opta. Acum din vorbe și din fapte trebuie să înțeleagă. Dacă nu fac ce trebuie, le tai de unde îi doare cel mai tare, din plăcerile pe care le au. Că nu ai ce să le faci. Aici copiii cresc ca pe vremea noastră, au o copilărie asemănătoare. Fac sport, limbi străine, stau afară, merg pe biciclete. Sâmbăta, duminica, îi ducem la călărie, sau la cățărat.

–       Ce sport fac copiii?

–       Karol face hochey, Kim – patinaj artistic, iar Kevin și cu Zsolt fac fotbal, sunt la academie.

–       Zsolt se pregătește pentru treapta întâi. S-a hotărât unde va da examen?

–       La limbi străine, știe engleză, germană, maghiară și română. Toți fac limbi străine de mici, germana la școlă se face din clasa a cincea. Și franceza e frumoasă, dar nu fac la școală. Ei sunt deja la nivelul în care te corectează. La mine lucrurile sunt făcute din timp. Tripleții au început engleza la trei ani, Zsolt la doi. Meditații la matematică fac din clasa a șasea, din timp, mai bine două ore pe săptămână, decât să-i omori cu cinci ore de meditații. Ei vorbesc între ei engleza.

–       Simți că există vreo legătură specială între tripleți?

–       Dacă unul dintre tripleți e bolnav acasă, ceilalți nu au chef de nimic. Din instinct se duc în clasă la cel ce st acasă. Nu-s ăn aceeași clasă, iecare trebuie să se descurce singuri, nu-i oți să i faci să fie dependenți unul de altul, poate unul vrea în China, altul în America.

Ce fac dacă vreunul prinde vreun job, trebuie să-l ia și pe celălalt..Nu există pauză în care să nu se caute în școală. E o legătură foarte strânsă între ei. La mine nicio zi nu seamănă cu alta, fiecare are toanle lui, cheful lui, prblemele lui. Nu-ți imagina și că nu se ceartă. De multe ori, mărul discordiei e fata, iar ei își iau pedepsele, potrivit playtech.ro.

Comenteaza