Nicole Cherry are probleme cu sarcina pe ultima sută de metri! Ce se întâmplă cu artista

Nicole Cherry are probleme cu sarcina pe ultima sută de metri!  Ce se întâmplă cu artista
| Foto: fanatik.ro

Nicole Cherry urmează să devină mamă pentru prima dată și este aproape de momentul nașterii.

Chiar cu câteva săptămâni înainte să nască, Nicole Chery se confruntă cu dureri. Ea a povestit că are dureri în mai multe zone ale corpului și nu poate depune efort.

Artista s-a declarat o femeie norocoasă, pentru că sarcina a decurs perfect, în primele opt luni de zile. Totuși, problemele au început să apară în ultima lună, când au început durerile de spate.

Nicole Cherry le-a povestit fanilor că o doare spatele și zona coastelor, iar asta pentru că micuța ei a luat destul de mult în greutate, iar burta de gravidă pune presiune pe coloană.

Micuța Anastasia are deja 3 kilograme și mai durează câteva săptămâni până să vină pe lume.

Ea se va naște la începutul lunii decembrie și se va numi Anastasia, un nume pe care Nicole Cherry spune că l-a visat înainte să rămână însărcinată.

„Am avut o sarcină ușoară. Mă așteptam să fie mai greu de la 7 luni încolo, nu a fost greu. Și la 7 luni am fost ok, în schimb ultimele trei săptămâni au fost … nu mai e așa ușor. S-a mărit și nu prea mai are loc.

A început să mă doară ba o coasă, ba să mă doară spatele, zona lombară. E mai greu … stau ce stau și după mă pun în pat, nu am ce să fac”, le-a mărturisit Nicole Cherry urmăritorilor ei de pe Instagram.

Cât despre numele micuței, artista l-a ales în urma unui vis. Cu toate acestea, micuța Anastasia va mai avea un al doilea prenume, iar artista a decis care va fi acesta.

„Maria. Îmi place foarte mult numele și pe lângă asta, m-am gândit că o să se sărbătorească și ea când e cald. Eu am suferit mereu pe chestia asta, pentru că pe 5 (decembrie) e ziua mea de naștere și pe 6 mă sărbătoresc cu numele”, a mai spus Nicole Cherry, potrivit playtech.ro.

Comenteaza