Nea Mărin și Alex Leonte, declarații după vestea că Theo Rose e gravidă: „Păi nu e...”

Nea Mărin și Alex Leonte, declarații după vestea că Theo Rose e gravidă: „Păi nu e...”

Theo Rose a confirmat, după mai multe zile de suspiciuni, că este însărcinată, cu noul ei iubit, Anghel Damian.

Nea Mărin și fostul iubit al lui Theo Rose au declarat lucruri total opuse, după ce au aflat că artista și noul ei iubit, Anghel Damian, vor fi părinți.

Toată lumea a aflat vestea că Theo Rose urmează să dea naștere primului său copil. Deși artista și iubitul ei, Anghel Damian, sunt într-o relație de doar de câteva luni, cei doi au gânduri serioase de viitor privind viața de cuplu.

Marele anunț a lăsat pe toată lumea surprinsă, pentru că nimeni nu se aștepta ca artista să fie însărcinată la atât de puțin timp după ce s-a separat de Alex Leonte. 

În mod evident, nimeni nu a putea rămâne indiferent la marea veste care i-a luat prin surprindere pe toți cei care o cunosc și o îndrăgesc pe artistă. Așadar, nici Nea Mărin nu a putut rămâne indiferent la faptul că fosta iubită a nepotului său este însărcinată cu un alt bărbat. Astfel, în timp ce unii oameni sunt de părere că Theo Rose este mult prea tânără pentru rolul de mămică, Nea Mărin nu crede deloc că este o vârstă nepotrivită pentru a da naștere unui copil., potrivit kfetele.ro.

Comenteaza