Irinel Columbeanu a scăpat de sărăcie? Fostul milionar a plecat de la azil: „Te postezi ca un șmecher cu bani”

Irinel Columbeanu a scăpat de sărăcie? Fostul milionar a plecat de la azil: „Te postezi ca un șmecher cu bani”
| Foto: ciao.ro

Fostul soţ al Monicăi Gabor, Irinel Columbeanu, a fost surprins zilele trecute la frizer și într-un restaurant, în timp ce savura o cafea alături de un prieten.

După ce şi-a pierdut întreaga avere, fostul afacerist a fost ajutat de apropiaţi pentru a se întreţine. Una dintre persoanele care l-au ajutat a fost Romaniţa Iovan. Vedeta i-a plătit chiria garsonierei în care a locuit până să ajungă la căminul de bătrâni.

Chiar și Gigi Becali a fost contactat pentru a-i întinde o mână de ajutor lui Iri, însă latifundiarul din Pipera a refuzat.

Deşi se descurcă foarte greu cu banii, de ceva timp, Irinel Columbeanu a revenit la vechile obiceiuri. Iese tot mai des în localuri de fiţe, se răsfaţă cu diferite preparate, ba chiar plecă destul de des din Bucureşti.

Pe pagina sa de Facebook, Irinel Columbeanu a primit sute de comentarii în care este criticat pentru acțiunile sale. Mulți nu înțeleg cum fostul om de afaceri are astfel de activităţi, având în vedere situaţia în care se află.

„Nu mai are bani și s-a apucat de Facebook și de reclamă la paharul cu apă”/ „Cine ți-a plătit pizza de data asta?”/ „Și zici că n-ai bani”/ „Te milogești să-ți plătească alții azilul, dar tu te postezi ca un șmecher cu bani”/ „Parcă murea de foame”/ „Te-ai făcut influencer?”/ „Bine ai venit în lumea reală! Cum te simți când trăiești precum mulți români?”, au fost o parte dintre comentariile dure pe care le-a primit fostul om de afaceri, potrivit ciao.ro.

Comenteaza