Monica Gabor, geloasă pe Anna Lesko. Foc și pară, frumoasa i-a dat ultimatum lui Irinel Columbeanu: "Până la nașterea fetiței"

Monica Gabor, geloasă pe Anna Lesko. Foc și pară, frumoasa i-a dat ultimatum lui Irinel Columbeanu: "Până la nașterea fetiței"
| Foto: wowbiz.ro

Irinel Columbeanu a vorbit în noua sa carte despre o gelozie a Monicăi Gabor, care a avut loc pe vremea când acesta erau încă căsătoriți.
 

Irinel Columbeanu a fost, fără doar și poate, a avut, pe vremea când era un milionar celebru, numai femei frumoase în preajma sa. S-a iubit cu Anna Lesko, pe când aceasta făcea primii pași în lumea showbiz-ului, iar la câțiva ani după a luat-o pe Monica Gabor de soție, cea care i-a dăruit și singura fiică, pe Irinuca.

A trecut mai bine de un deceniu de când au divorțat, dar abia acum ies la iveală detalii picante din timpul căsniciei lor.  

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România, doar că ghinionul s-a abătut asupra sa, iar în urmă cu câțiva ani a pierdut tot ce avea. Doar că nu s-a lăsat bătut. El a decis să scrie o carte în care să-și povestească toată viața.

Al doilea volum, „Apofenia”, a fost lansat pe 16 februarie, iar paginile sale dezvăluie criza de gelozie pe care Monica Gabor a avut-o atunci cu privire la Anna Lesko. Ce a trebuit să facă Irinel pentru a-și mulțumi soția de la acea vreme. 

Pe vremea când Monica Gabor era gravidă, aceasta i-a cerut soțului ei să dea jos fresca semnată de Anna Lesko, fosta lui parteneră de viață, care era pusă la vedere în livingul vilei de la Izvorani, pe un perete. Chiar dacă la început acesta s-a opus, în cele din urmă s-a conformat dorințelor soției sale.  

“Apropierea nașterii Irinei (n.r. ianuarie 2007) îi puse lui Ili, prin intermediul Monicăi, o problemă dificilă: Pe lângă faptul că te tot sună această Anna Lesko, eu cred și că fresca asta poate avea o

 
influență nefastă asupra fetiței noastre când se va uita la ea, îi spuse Monica, într-o seară, când se uitau la televizor, despre fresca semnată Anna Lesko 2000, de pe peretele cu ghinion, învecinat acestuia. 

De ce? Atâtea fete, aproape goale, ar fi cu siguranță pentru ea un exemplu prost la început de drum în viață. Te rog să o dai jos până se naște.

Cum să o dau jos, vrei să stric casa?, îi răspunse el, deși știa de la Sabin că acesta, prudent intenționat, prevăzuse o modalitate tehnică de a putea fi mutate, la nevoie, oricare din cele trei fresce murale în altă parte sau într-o altă casă.

Era, însă, curios dacă Monica, în timp, va reveni și eventual va insista. Așa și fu, deseori și îndelung, până când el, de dragul păcii-n casă, puse mâna pe telefon și îl sună pe Tudor ca să-l învețe pe Ovidiu cum s-o dea jos repede, până nu i se punea Monicăi pata și pe fresca lui. Șefu’, și acum ce fac cu ea? S-o duc la gunoi? îl întrebă acesta, după ce o dăduse jos când Monica nu era acasă.

Nici vorbă, Ovidiule, arta nu se-aruncă niciodată la gunoi. Mai bine ruleaz-o și pune-o undeva bine, într-un garaj din față, răspunse el, fără să aibă habar că, după 6 ani de strajă pe perete, peste alți 5 ani, biata frescă avea să-și recapete același loc, și cu atât mai puțin că peste alți 9 ani, fata triplu reprezentată în ea de Anna Lesko avea să dispară iar, de data asta definitiv, arsă în flăcări pe 31 octombrie 2020, ca în titlul cântecului de debut al Annei.

La vremea lansării sale, în toamna lui 2002, nimeni nu avea cum ști, nici cât e de premonitor, și nici când îi urma adeverirea”,  a povestit Irinel Columbeanu în cartea sa, potrivit wowbiz.ro.

 

 

Comenteaza